2777
2789
عنوان

خدا عادل نیست

439 بازدید | 17 پست

واقعا به نظرم خدا اصلا عدالت نداره

چرا بعضی ها خوش خوراک هستن و چاق هم نمیشن😢😢😢

من اگه یه وعده فقط یه وعده خوب بخورم در حد یه پرس غذا یا یه ساندویچ یک کیلو چاق میشم 

همیشه باید گرسنه باشم 

واقعا این عدالته😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رو نمیدونم چرا ازم رو برگردونده 😄، قبلا میخوردم انگار نه انگار ولی الان بدنم تبدیل شده به انباری ...

واقعا 

من دائم الرژیمم 

همیشه رعایت میکنم ولی جمعه مهمونی دعوت بودیم به جای مثلا هفت قاشق برنج من دوازده سیزده قاشق خوردم و یه دونه هم شیرینی خوردم فردا صبح اومدم رو ترازو دیوم یک کیلو زیاد کردم از اون روز واقعا بگم روزی پونصد کالری نخوردم ولی باز هم رو همون وزن موندم 

آخه لعنتی به خاطر یه وعده،؟؟

واقعا  من دائم الرژیمم  همیشه رعایت میکنم ولی جمعه مهمونی دعوت بودیم به جای مثلا هفت قاش ...

من تو ۱۴-۱۵ ماه تقریبا ۳۹ کیلو اضافه کردم... داغونمااااا... عینه نمیدونم بگم چی شدم 😐

کیمیاگر شده ام ...
تیروییدت رو چک میکردی  یعنی ماهی دو کیلو و نیم حدودا وزن اضافه کردی

اوووه کلی ازمایش دادم و سونو شدم، خودم هم فکر میکردم تیروییدمه ولی نبود... نمیدونی از چی تبدیل به چی شدم

کیمیاگر شده ام ...
اوووه کلی ازمایش دادم و سونو شدم، خودم هم فکر میکردم تیروییدمه ولی نبود... نمیدونی از چی تبدیل  ...

ای وای😢😢😢

رژیم بگیر

کالری شماری کنی خیلی راحت میتوتی وزن کم کنی

ای وای😢😢😢 رژیم بگیر کالری شماری کنی خیلی راحت میتوتی وزن کم کنی

بیست بار شروع کردم و ول کردم عزیزم، من خیلی پر خورم، تازه الان حجم غذام رو کم کردم، لاغر نشدم، وزنم هم ثابت نمونده فقط سرعت چاق شدنم کم شده

کیمیاگر شده ام ...
بیست بار شروع کردم و ول کردم عزیزم، من خیلی پر خورم، تازه الان حجم غذام رو کم کردم، لاغر نشدم، وزنم ...

به خاطر این که باز هم زیاد میخوری 

اگه من از صبح تا شب بهت بگم چقدر غذا میخورم دلت به حالم میسوزه 

مثلا امروز صبحانه دوتا کف دست نون بربری با یه کم پنیر

ناهار یه دونه تخم مرغ نیمرو با یک چهارم نون لواش

عصرونه یه سیب و یه خرما

شام هم دو تا خرمالو

به خاطر این که باز هم زیاد میخوری  اگه من از صبح تا شب بهت بگم چقدر غذا میخورم دلت به حالم میس ...

بله میدونم، با این چیزا بازم چاق میشی؟ کسایی که مثلا یه سال پیش من رو دیدن و الان بعد یه سال من رو میبینن، اول فکر میکنن حامله م بعد که میفهمن هنوز مجردم، شاخ در میارن

کیمیاگر شده ام ...
بله میدونم، با این چیزا بازم چاق میشی؟ کسایی که مثلا یه سال پیش من رو دیدن و الان بعد یه سال من رو م ...

نه با این کارها ثابت میمونم

الان ۵۸ کیلو هستم 

ولی اگه یه وعده بخورم یک کیلو چاق میشم 

اصلا فوبیای خوردن گرفتم