ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
زیاد داغ رنده نکن اگه خوب پخته شده به جای رنده با چنگال خوب لهش کن یکم ارد بزن من گاهی به جای ارد ونمک و ادویه یکم پودر سوخاری پنگوئن میزنم خیلی خوشمزه میشه
اول اينكه سيب زمينى رو هيچوقت آب پز نكن چون آب پز كردنى روغنُ كامل جذب ميكنه،بعد رنده كردن سيب زمينى آبشو كامل بگير،پياز رنده كردنى باز آبشو بگير،تخم مرغ به اندازه بزن و يك الى دو قاشق غذا خورى آرد داخلش بريز
گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس
با سیب زمینی پخته من برای چهار نفر یه دونه یا دوتا تخم مرغ میزنم با یکم نون تست پودر شده به هیچ وجه وا نمیره تردم میشه اصلا به روغن کم زیاد سردو داغ ربطی نداره تخم مرغ زیاد باعث وا رفتنش میشه
پیاز اگه میزنی حتما حتما ابشو بگیر بعد بریز، نسبت موادت ینی سیبزمینی تخم مرغ باید متناسب باشه، روغن رو اول داغ کن تست کن بعد مواد رو بریز و شعله رو کم کن، تابه تفلن و نچسب باشه، سیبزمینی رو حتما بعد از اب پز شدن رنده درشت کن، تخم مرغی ک میزنی از یخچال درنیاد ینی سرد نباشه دماش معمولی باشه، مایعی ک از ترکیب موادت بدست میاد ن شل شل باشع ن سفت. .
من سیب زمینی و پیاز رو رنده میکنم نمک و زردچوبه میزنم و بعد تخم مرغ میزنم و هم میزنم میریزم تو ماهیتابه میذارم کامل یه طرف سرخ بشه و بعد بر میگردونم هیچوقت وا نمیره