2733
2739

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

من اولا رنده میکردم الان یه مدته بیشتر میزارم میپزه باگوشت کوب له میکنم چن ثانیه بیشتر طول نمیکشه بعدم باهمزن برقی یه دقه میزنمش

یه روزی دست دلمو میگیرم میبرمش یه جا که هیچ کس اذیتش نکنه😔
2731

اول اينكه سيب زمينى رو هيچوقت آب پز نكن چون آب پز كردنى روغنُ كامل جذب ميكنه،بعد رنده كردن سيب زمينى آبشو كامل بگير،پياز رنده كردنى باز آبشو بگير،تخم مرغ به اندازه بزن و يك الى دو قاشق غذا خورى آرد داخلش بريز

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس
2738

با سیب زمینی پخته من برای چهار نفر یه دونه یا دوتا تخم مرغ میزنم با یکم نون تست پودر شده به هیچ وجه وا نمیره تردم میشه اصلا به روغن کم زیاد سردو داغ ربطی نداره تخم مرغ زیاد باعث وا رفتنش میشه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر 

پیاز اگه میزنی حتما حتما ابشو بگیر بعد بریز، نسبت موادت ینی سیب‌زمینی تخم مرغ باید متناسب باشه، روغن رو اول داغ کن تست کن بعد مواد رو بریز و شعله رو کم کن، تابه تفلن و نچسب باشه، سیب‌زمینی رو حتما بعد از اب پز شدن رنده درشت کن، تخم مرغی ک میزنی از یخچال درنیاد ینی سرد نباشه دماش معمولی باشه، مایعی ک از ترکیب موادت بدست میاد ن شل شل باشع ن سفت. . 

بذار ماهیتابه و روغن کاملا داغ بشه

من سیب زمینی و پیاز رو رنده میکنم نمک و زردچوبه میزنم و بعد تخم مرغ میزنم و هم میزنم میریزم تو ماهیتابه میذارم کامل یه طرف سرخ بشه و بعد بر میگردونم هیچوقت وا نمیره 

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687