2777
2789
عنوان

عروسمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 47 پست
منم همینو میگم خوبه آدم یه کم به فکر بقیه هم باشه

خب آره شاید حتی ۴ تکه نون بوده نصف کرده یعنی واسه خودشم دیگه کافی نیست

مثبت نگاه کن اسی بچست دیگه وقتی میگه بازم بود چقدرشو که نگاه نمیکنه😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعصاب نداریاااااا  خب حق داره ناراحت بشه  مردم از همسایه قرض میکنه  من خودمم تازه ...

ببین خودتو بزاری جای اون عروس میفهمی چی میگم،

ادم نباس برا خودش و شوهرش و بچش دو تا نون داشته باشه اومدیم و همون بچه گشنش شد یه ساعت دیگه،اونا مهمون داشتن باید میرفتن نون میخریدن خب،

حالا نخریدن یادشون رفته به هر علتی این عروس بدبختم گفته ما انقدر داریم 

داده نگفته کلا نمیدم و نداریم

دیگه نباس ازش طلبکار باشن که بخاطر دو تا نون

همون تازه عروسی فعلا نمیفهمی چی میگم،

بزار یه کم بگذره اونوقت معلوم میشه این مهربونیا تا کجا ادامه خواهد داشت😂😂😂

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
من بودم دوباره برادرزاده رومیفرستم بالا میگفتم قشنگ برو ۴ تا نون کامل بردار بیار اگه دارین .😤 با ب ...

این چه منطقیه

خب باباش دلش خواسته بده خونشو پسرش بشینه به خواهرشوهر چه ربطی داره نمیفهمم این وسط

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....

عزیزم بنظر من برادر زادت رفته گفته مامان نون بده اونم حتما فکر کرده بچه واسه خوردن میخواد. شاید مامانشو متوجه نکرده که نون واسه شما میخواد. 

اشکال نداره بدبین نباش 

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚

استارتر يه چي هم بدهكار شدي والا نُون چي ديگه به همسايه هم بگي بهت ميدهه،ولي وجدانان برو بالا ببين چقدر نُون دارند بيا جواب اينا كه ميگن ندارهه و برا خودش و فلان ،ارهه قحطي نُون اومدهه،،

ببین خودتو بزاری جای اون عروس میفهمی چی میگم، ادم نباس برا خودش و شوهرش و بچش دو تا نون داشته باشه ...

من ۸ ساله طبقه بالای مادرشوهرم میشینم تازه عروسم نیستم ولی اگه من بودم چون اونا مهمون داشتن همه ی نونو میدادم همسایه میاد دریغ نمیکنم چه برسه دیگه مادرشوهرم باشه واقعا یه تیکه نون ارزش ناراحت کردن دیگرانو داره؟بعضی عروسا واقعا حرص درمیارن(ما خودمون عروس نداریم)

یعنی واقعا از بچه مرسیدین چقدر تو خونشون نون داشتن ؟ 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
من ۸ ساله طبقه بالای مادرشوهرم میشینم تازه عروسم نیستم ولی اگه من بودم چون اونا مهمون داشتن همه ی نو ...

😍😍😍😍⚘شما یه دونه باشی