2777
2789
عنوان

عروسمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 47 پست
😯

والا خب اگه یکی اینکارو با خودتون بکنه چیکار میکنید نمیگید خب برن بخرن ما اندازه خودمون نون داریم

پس خودمون شب چی بخوریم

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....

والا حق داری، نون دیگه چیه که اونم بخواد دریغ کنه.

البته اینم بگما شاید برادرزاده ت اغراق کرده تو گفتن مقدار نونها. 

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرشوهر بازی؟؟؟؟؟ بسهههه پاشو خودتو جم کن شاید نون برای خودشون گزاشته کنار  همه رو بده به ...

😐😐😐😒😒

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

بنظرم پدرت باید پامیشد میرف نون میخرید وقتی مهمون داره

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
عزیزم شاید بقیش مال خودشونه فقط برا همین یه شب کافیه

منم همینو میگم خوبه آدم یه کم به فکر بقیه هم باشه

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
خواهرشوهر بازی؟؟؟؟؟ بسهههه پاشو خودتو جم کن شاید نون برای خودشون گزاشته کنار  همه رو بده به ...

اعصاب نداریاااااا 

خب حق داره ناراحت بشه 

مردم از همسایه قرض میکنه 

من خودمم تازه عروسم  ولی همه میگن خیلی مهربونم 

شما فک کنم از اونایی که از کنارت رد میشن باید صلوات بفرستن، 

آرام تر بابا

عروس بزرگه ماهم همینطور بد ذات و خسیسه هرچی براشون کردیم توقعش کم نمیشه و هروقت اگ برم پیشش برا ناهار از پیش میگه غدا کمه خدا کنه بچه ها سیر شن ... یعنی چی؟یعنی فکر موندنو نکنم .. یجوری میگه بچه ها سیر شن انگار یه گله بچه ان ... 

بدی های دیگش بماند خبرچینه و ..و...و.... اووف تا فکر کاراش میوفتم دلم میخواد جرش بدم ... سر موضوعی هم بهم بی احترامی کرد باهاش قهرم حتی با داداشمم قهر کردم چون جلو خودش زنش بهم بی احترامی کرد

من بودم دوباره برادرزاده رومیفرستم بالا میگفتم قشنگ برو ۴ تا نون کامل بردار بیار اگه دارین .😤

با بعضیا باید مثل خودشون باشی . اگرم حرفی بخوان بزنن که نون تونو از خونه ما میگیرین میگم شما هر وقت خونتونو تونستین از خودتون داسته باشین بعد سر نون و این چیزا حرف بزنین . اصلا هم چیز بدی نیست . ادم پر رو باید عین خودش باشی .