2777
2789
عنوان

یک ماهه پدر عزیزمو از دست دادم

153 بازدید | 20 پست

چند روز دیگه میشه یک ماه که بابامو از دست دادم خیلی ناگهانی مریض شد بردیمش بیمارستان یک شب بیشتر دووم نیورد هنوز تو شک ام نمیدونم چیکار کنم..شبا با بدبختی میخابم صبحا با استرس از خواب میپرم هرشب کابوس میبینم روزی هزار بار اشک تو چشمام جمع میشه حتی تو خیابون یا وقتی سرکارم

کسی روانشناس یا روانپزشک خوب میشناسه اگه میشناسید معرفی کنید دارم دیوونه میشم به خدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بخاطر مصیبت وارده بهت تسلیت میگم ان شاءالله خدا بهتون صبر بده و روح مرحوم هم مورد مغفرت قرار بده،عزیزم طبیعی هستش که شما تو حالت شوک باشی و حتی حالت انکار هم بهت دست میده ،باید صبر کنی تا زمان بگذره بالاخره همه یه روز میریم،تلخه اما واقعیه

ببین عزیزم دوره طبیعی سوگواری به صورت طبیعی ۴ماه هست شما باید به خودت فرصت سوگواری بدی این غیر طبیعی نیست که داری گریه میکنی فقط تنها کمکی که میتونی به خودت بکنی اینه که مدام خاطرات پدر عزیزت رو یادآوری نکنی وکتاب زندگی عاقلانه رو بخری وبخونی نویسندش خارجیه ولی اسمش یادم نیست بهتر از جلسات ردانشناسی کمکت میکنه

گفتند مهم نیست که انسان باشیم؛کافیست فقط دشمن شیطان باشیم!
اگر تمام نشد داری مجردی برو با دوستات فامیلت یکی که بهش نزدیکی .یا سعی کن یک کلاسی چیزی ثبت نام کنی& ...

تو فکرش هستم عزیزم ولی فکر نمیکنم زیاد حالمو عوض کنه چون هرجا میرم استرس و فکر خیال ول کنم نیست