2789
مشکلت دقیقا چیه؟؟  میش واضح بگی گلم

شوهرم فقط موقعی ک رابطه میخاد باهام خوبه اگ ن بدترین رفتاراشو باهام میکنه بدترین فوشا جلو جم خانوادش ی حرفایی میزنه منو ضایع میکنه مثلا جلو خواهرشو مادرشو زن دوم پدرش و عمش ب عمش میگه ما ی بچه بیاریم ک این دست از سر من ورداره سرش گرم باشه اگ ن هرروز جنگ داریم ما..یا میگم اگ مادر دوران حاملگی آرومی داشته باشه بچه آرومی خواهی داشت..میگ پس بچه ما نق نقو ک چ عرض کنم وق وقوکی میشه..ینی تو پرخاشگری جلو اونا

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شوهرم فقط موقعی ک رابطه میخاد باهام خوبه اگ ن بدترین رفتاراشو باهام میکنه بدترین فوشا جلو جم خانوادش ...

تو رفتارت چطوریه؟ 

غر میزنی؟ 

حاضر جوابی؟ 

زمین فقط جای ما انسان ها نیس جای حیونا هم هست باحیوانات مهربون باشیم🐈🐰🤗
هیچی نمیگم هیچی نمیگم یهو منفجر میشم و بهونه گیر میشم و بی محلی میکنم

ببین مردا رو فقط با زبون میش خر کرد.. به موقعشم اگر تو جم بی احترامی کرد خیلی مودبانه جوابشو بده بعد بیا تو خونه بگو ازت ناراحت شدم.. نیازتو بگو چیزایی ک ازش انتظار داری رو بگو.. غر نزن به هیچ عنوان.. بهش محبت کن.. همه چی با خرف زدن درست میش

من از استرس زیادی ک تو این سه سال داشتم..الان ۵ماهه دچار حمله عصبی میشم...حمله هراس اگ شنیده باشین.فشارم میره بالا تپش قلب سر درد شدید میگیرم...دارو میخورم ۴ماهه..باهاش شوخی میکنم مثلا قلقلکش میدم یا دستشو گاز میگیرم میگه تو روانی تو زیر نظر دکتر اصابی.میگم تو منو مریض کردی میگه تو از اولش مریض بودی الان عود کرده

من از استرس زیادی ک تو این سه سال داشتم..الان ۵ماهه دچار حمله عصبی میشم...حمله هراس اگ شنیده باشین.ف ...

بخاطر چی استرس داری؟ 

چرا انقد باهات مشکل داره اخه؟ 

مگ چیکارش کردی؟ 

منم تنگی نفس میگیرم موقعی ک اصابم خیلی خورده

ببین مردا رو فقط با زبون میش خر کرد.. به موقعشم اگر تو جم بی احترامی کرد خیلی مودبانه جوابشو بده بعد ...

امتحان کردم همه کارارو اما متاسفانه فایده نداره..اون بدبینه با خانواده و فامیل خودم ک باهام نمیاد تفریح مسافرت یا هیجا ی بار اومد میگه چرا با داییت حرف زدی چرا ال کردی ..با خانواده خودشونم میرم یهو میبینم قهره میگم چیشد میگ خیرگی کردی.. میگن اشتباه میکنی فوش میده.. جلو جم یجوری بد برخورد میکنه خانوادش فک میکنن من ی کاری کردم ک این اینجوری کفری شده.. من ۲۰سالمه سه سالو چند ماه عقدم..

امتحان کردم همه کارارو اما متاسفانه فایده نداره..اون بدبینه با خانواده و فامیل خودم ک باهام نمیاد تف ...

اون چن سالشه؟ 

مث شوهر من پس ماهم نامزد بودیم خیلی بهم تهمت میزد بد دهنی میکرد منم تحملش کردم و الان ی سال ازدواج کردیم.. یکم اخلاقش خوب شده.. ولی من خیلی عذاب کشیدم ... اینا بر میگرده به پدر خانواده چون باباشم جوون بود اینجوری شکاک بوده

بخاطر چی استرس داری؟  چرا انقد باهات مشکل داره اخه؟  مگ چیکارش کردی؟  منم تنگی نفس ...

آره تنگی نفس هم میگیرم..و ی مدت یکسره سر محل زندگی مون بحث داشتیم و من می گفتم طلاق ی ماه ی ماه قهربودیم یهو دیدم هر لحظه این حالات سراغم میومد دیگ مجبور شدم برم دکتر..ب خاطر رفتارهای بدش تا کاری میشه و کوچکترین مشکلی پیش میاد عربده میکشه فوش میده بدبینه حق ندارم تنها جایی برم اگ بفهمه غوغا میکنه گیر الکی میده منم استرسم میگیره خو

امتحان کردم همه کارارو اما متاسفانه فایده نداره..اون بدبینه با خانواده و فامیل خودم ک باهام نمیاد تف ...

توام مث خودش رفتار کن بهش تهمت بزن ببینه چ عذابی میکشی

آره تنگی نفس هم میگیرم..و ی مدت یکسره سر محل زندگی مون بحث داشتیم و من می گفتم طلاق ی ماه ی ماه قهرب ...

مریضه خیلی اینجور مردا زن دق میدن متاسفاته😔

ببرش مشاور بد تر میش

توام مث خودش رفتار کن بهش تهمت بزن ببینه چ عذابی میکشی

بخدا من اصن آدم بدبینی نیستم اما بخاطری ک بفهمه چقد بده بهش گیر میدم تا بفهمه  میره جلو‌هرکس و ناکس میگ این گیر میده ب من و بچه بیاریم سرش گرم شه هه..میگ من مردم تو زنی من حق دارم تو حق نداری

بخدا من اصن آدم بدبینی نیستم اما بخاطری ک بفهمه چقد بده بهش گیر میدم تا بفهمه  میره جلو‌هرکس و ...

زندگی سختی پیش روته.... من تجربش کردم خیلی بده