2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم خیلی تنهام همش شوهرم ماموریته دلم خوشه شوهر دارم فقط ماهی یه هفته میاد با بچه کوچیک تو شهر غریب ...

من حتی از بچه دار شدن وحشت دارم چون پدرش ی حیوونه و بچه میخاد زیر دست اون تربیت شه بشه مثه خودش..عین اون ک باباش ک حیوون شرف داره بهش اینو پس انداخته و رفتاراشو یادش داده و چندتا آدمو بدبخت کردن

پدرو مادرم تصادف کردن دوسال پیش فوت شدن برادر خواهرامم هرکدوم دنبال زندگی خودشونن

روحشون شاد بادخترت هرروز برو بگرد تنهایی علاج داره عزیزم نباید ک خودتو تو خونه حبس کنی..ورزش کن آهنگ بذار برقص تا دلت نگیره حاضر شو برو بیرون با بچت دلب باز میشه

روحشون شاد بادخترت هرروز برو بگرد تنهایی علاج داره عزیزم نباید ک خودتو تو خونه حبس کنی..ورزش کن آهنگ ...

تنهایی میترسم تو این شهر غریب کجا برم اینجا زاهدانه شهر خودمون کرج...نمیدونم امشب دخترم چشه همش نق میزنه تازه یه شیشه شیر خورده اه رو اعصابمه

تنهایی میترسم تو این شهر غریب کجا برم اینجا زاهدانه شهر خودمون کرج...نمیدونم امشب دخترم چشه همش نق م ...

شهر خطرناکی هم هست..با هیشکی هم رابطه نداشته باشی بهتره ب نظرم چون آدمای ای زمونه جز درد چیز دیگ ای ب همراه ندارن واسه آدم

خداتو شکر کن عزیزم شوهرت سرش ب کارشه مثه شوهر من بیشعور نیس ک فقط آدمو واسه هوسش میخاد همه رو ترجیح ...

مشکلت دقیقا چیه؟؟ 

میش واضح بگی گلم

زمین فقط جای ما انسان ها نیس جای حیونا هم هست باحیوانات مهربون باشیم🐈🐰🤗