2777
2789

یک خبر عالی و بسیار بسیار مهم / نشر دهید ! طبق آخرین یافته‌های دانشمندانِ علوم پزشکی، بیماریِ مهلکِ ام اس با کُندر قابل درمان است ! بر اساس آخرین تحقیقات انجام شده بر روی گیاه کندر مشخص شد که روزی ۵ عدد از این گیاه قابلیت درمان بیماری ناعلاج ام اس را دارد. هم اکنون در آلمان از این دارو برای درمان بیماری ام اس و همچنین درمان سرطان مغزو جلو گیری از خونریزی روده استفاده می کنند ! خواهشاً، در تمامی گروهاتون به اشتراک بگذارید !

تو تلم این اومده بود حالا راست و دروغش پای خودشون 

عزیزی میگفت جای گیاهِ بامبو را که عوض کنی دیگر رشد نمیکند؛پژمرده میشود.میدانی چرا؟ چون ریشه اش را همانجا، جا میگذارد...دلِ آدمیزاد که دیگر کمتر از گیاه نیست جانم...گاهی ریشه اش جا میماند در دلی؛لبخندی؛ بوسه ای...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم اين بيمارى رو دكتر خيرانديش درمان ميكنن ... 

حتى گفتن كسى ك فلج هم شده بود تونسته دوباره راه بره 

آدمی زاد طومار طولانی انتظار است                                  .🌸🌸🌸.                                                            "رَبَّنا وَ لاتُحَمِّلنا ما لاطاقَهً لَنا بِه"

دوستم داشت زندگیشو عوض کرد رفت استرالیا خیلی همه چیز واسش خوب شد الان اثری از بیماریش نیست اینجا بود دائم آمپول میزد

ولی اینجا هم که بود جز اون آمپول و عوارضش مشکل خاصی نداشت 

دنبال خیراندیش هس مذتیه. کجا میشه پیداش کرد؟

ايشون فقط بيماران لاعلاج رو درمان ميكنن 

البته خبر ندارم ك كجا هستن الان 

ولى ارزش داره دنبالشون باشن ؛ بخدا از طب شيميايى بهتره ، خودشون ب قطعيت إعلام كردن ك درمان ميكنن

آدمی زاد طومار طولانی انتظار است                                  .🌸🌸🌸.                                                            "رَبَّنا وَ لاتُحَمِّلنا ما لاطاقَهً لَنا بِه"
منم دنبالشم اما پیداش نمیکنیم. خودش نمیخاد شیمیایی پیش بره

ان شاالله ك لباس عافيت تن كنن 

حتما خوب ميشن 

تا پيشرفته نشو پيگير باشن ... 

من خيلى از اين بيمارى واهمه دارم اميدوارم ايشون هم هرچه زودتر جلوى پيشرفت رو بگيرن