2777
2789
عنوان

😐نشستم تو شاهچراغ خبببب

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 81 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ماهم اولین بارمون که رفتیم تعجب کردیم

خواب مارم گرفت خوابیدیم

البته ما روز اخرمون بود اتاق هتلو تحویل دادیم و‌ تا شب بیکار بودیم

پذیرش هتل گفت طهر برین اونجا استراحت کنین

رفتیم دیدیم همه خوابن ماهم خوابیدیم تا نیم ساعت دیگه میان بیدارشون میکنن

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
وااای گفتیا دیدی سرظهر شاهچراغ چه شکلیه آدم خوابش میگیره    

من اصلا نیومدم شاه چراغ ولی میگن شیرازیا همش خستن نه دیگه اینجوری😂😂😂

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
هیچ وقت تا حالا شاهچراغ نرفتم  کلا حس خوبی بهش ندارم  زیارتت قبول عزیزم

منم خودم هیچ وقت نتونستم ارتباط بر قرار کنم فقط حالم خوب میشه همین 

#العفو گفتنم ک به جایی نمی‌رسد #ذکر حسین حسین مرا بیشتر کنید 💔

واسه من دعا کن نینیمو سلامت بغل کنم☺

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
چشم عزیزم 

النماس دعا گلم

چه کسی میگوید زمان طلاست؟من مزه مزه اش کرده ام....زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاند و میرود در عمق وجودت....مست مست ک شدی چشمهایت را باز میکنی و میبینی عمرت گذشته و توماندی وخماری و حسرت از دست رفتن یک عمر!                     خواهشا منو نترکونید دیگه شماره ندارم😠😠😠😠 مرگ بر گزارشگر