2777
2789
عنوان

حالم بده😥😥😥

242 بازدید | 14 پست

سلام خانوما شوهرم صبح ک میره ساعت ۹ برمیگرده بعضی وقتا هم ک سالن بره ۱۱یا ۱۲ دیشبم ۱۲ اومد منم روزا میرم خونه ی مامانم بامامانمم خیلی بحثمون میشه الان حالم خیلی بده و دلم گرفته میخام بهش بگم مرخصی بگیره بیاد دنبالم بریم بیرون میدونمم سرش شلوغه ازطرفی میترسم بگم با مامانم بحثم شده بپرسه هی ک چیشده سر چی منم نمیخام بهش بگم بنظرتون زنگ بزنم بهش ک بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان مشکلت چیه؟ حوصلت سر رفته؟ شوهرت نمیتونه سرکار نره که  پاشو برو بیرون برو خرید برو داشگا ...

ساعت ۱ کلاسم تموم شد تنهایی بهم خوش نمیگذره برم بیرون

سر چی؟

دانشگاه بودم زنگ زد بیا اینجا رفتم میگه زود جمع و جور کنیم شام مهمون دارم داییات میان اینجا حالا من و شوهرم اصلا با داییام رابطمون خوب نیس اوناهم چش دیدنمونو ندارن ب مامانم گفتم من خستم برا فردام کار دارم کمکت میکنم میرم میگه منکه میدونم بخاطر اون شوهرت نمیمونی تو هیچوقت بدامن دختری نکردی هیچوقت دستمو نگرفتی و ازاین حرفا