2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اینکه ناراحت باشی طبیعیه عزیزم منتها بدون که جدایی الان خیللللللللی بهتر از رنجهایی هست که قراره در ...

حالم خیلی بده . عابروی خانواده ام میره خودم نابود میشم    

حالم خیلی بده . عابروی خانواده ام میره خودم نابود میشم      

این اتفاق ممکنه برای هر کسی پیش بیاد اینقدر برای خودت بزرگش نکن عزیزم نامزدی برای همینه و بدوووون خیلی بهترش گیرت میاد جوری که خودت میمه خوب شد بهم زد ...دنیا که به اخر نرسیده مگه مرگه که نشه کاریش کرد زندگیتو کن حالشو ببر...چرا ابروت بره مگه کار بدی کردی!؟ اونی که جدا میشه با یه بچه پس چی بگه

لطفا برای سلامتی پسرم یه دونه صلوات بفرستین☺💚
این اتفاق ممکنه برای هر کسی پیش بیاد اینقدر برای خودت بزرگش نکن عزیزم نامزدی برای همینه و بدوووون خی ...

من خیلی خواستگار داشتم ولی هر کدوم به دلیلی نمیشد. الان بعد این همه سال یکی رو انتخاب کردم اینم اینجوری شد      

عابروی خانواده ام خودم میرم. دارم میمیرم دوسش دارم    

منم جدا شدم ولی تو عقد!اصلا خودمو آزار ندادم

به قول معروف ی پایان تلخ بهتر از ی تلخی بی پایانه

تو هم هنوز داغی فکر میکنی چه اتفاق وحشتناکی افتاده تا چند وقت دیگه سرد میشی میفهمی چه تصمیم درستی گرفتی

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا
دوسش داشتی؟

پسر عموم بود.منم خیلی بچه بودم احساسی تصمیم گرفتم ولی بعد ی مدتی پشیمون شدم‌.از اخلاقای خانوادگیشون خوشم نمیومد و بعد خودم تصمیم به جدایی گرفتم

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز