2777
2789
مسواک میزنم نخ دندون میکشم بعد غذا بانمک میشورم ولی انگار بوی معدمه یا نمیدونم چیه اصلا 

میگم دیگه .میدونم که مسواک میزنی .خب معلومه که میزنی .ببین بعضی دارو ها هم عوارضشون بوی دهانه .ولی دندونو چک کن و معده رو

عزیزم تنها راه حلش مسواک و نخ دندان هست من نخ دندان استفاده نمی کردم مسواک میزدم اما حس میکردم بوی کمی میاد استفاده کردم از نخ دندون دیگه اصلا نمیاد چون گوشت میمونه لای دندون وبامسواک نمی ره.. و اینکه ۲ ورق مترونیدازول و آموکسیلین استفاده کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگم دیگه .میدونم که مسواک میزنی .خب معلومه که میزنی .ببین بعضی دارو ها هم عوارضشون بوی دهانه .ولی د ...

😔چشم چک میکنم

برایتان ارامشی از جنس خدا ارزو میکنم...
بخدا میزنم  نمیدونم چرا هرلحظه بو میده حتی نمیتونم بیرون برم بایکی حرف بزنم بوش رو خودم حس میک ...

بوی بد دهان شاید به خاطر دندان خراب باشه من خودم این مشکل رو داشتم وقتی رفتم دندونام رو درست کردم تموم شد اگر دندونات سالمه شایدم به خاطر مشکل معده باشه که باید بری دکتر بهت دارو بده حل بشه در کل مرتب مسواک بزن و آدامس و اسپری خوش بو کننده دهان استفاده کن نعناع خشک هم خیلی خوبه که بجوی بو رو از بین میبره اما موقته

اگه هم این کارا رو میکنی  بازم بوی بد میده بهتره بدی دکتر میتونه از لوزه معده و دندون خراب باشه

باور کن نخ دندون هر لحظه استفاده میکنم مسواکم میزنم 

اصلا دندون خراب ندارم یکیش خراب بود که رفتم درستش کردم فقط لثه های پایینیم بو میدن ینی دس که میزنم دستم بوی خیلی بدی میگیره

برایتان ارامشی از جنس خدا ارزو میکنم...
باور کن نخ دندون هر لحظه استفاده میکنم مسواکم میزنم  اصلا دندون خراب ندارم یکیش خراب بود که رف ...

ازعفونته نگران نباش مترونیدازول و آموکسیلین ازداروخونه بگیر از هردو دوورق و هرروز سه وعده بخور صبح ظهر شب درست میشه

باور کن نخ دندون هر لحظه استفاده میکنم مسواکم میزنم  اصلا دندون خراب ندارم یکیش خراب بود که رف ...

ببین اگه لثه هات قرمز و متورمه از اونا هم میتونه باشه...عفونت لثه

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
😔چشم چک میکنم

عزیزم با چیزایی که گفتی مشکل لثه داری . دو قاشق نمک  و 5 قاشق عسل و با هم مخلوط کن و روزی دو سه بار مخصوصا آخر شبا باهاش مسواک بزن . قطعا تاثیر مثبت داره و عفونت لثه رو از بین میبره ( عسل طبیعی و ترجیحا نمک  دریا یا رودخونه یا سنگ نمک) 

غرض رنجیدن ما بود از این دنیا که حاصل شد 😪