2777
2789
اول برو دندونتو چک کن بعد اگه اوکی بود  برو پیش متخصص گوارش  سرخود هم داروی معده نخور&n ...

مسواک میزنم نخ دندون میکشم بعد غذا بانمک میشورم ولی انگار بوی معدمه یا نمیدونم چیه اصلا 

برایتان ارامشی از جنس خدا ارزو میکنم...

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حتماااا برودندونپزشکی

تویه خراب شده ای زندگی میکم که همه ی دکترا یه شهر دیگن اینجا فقط یه دکتر عمومی داره شوهرمم خودش خیلی سرش شلوغه تنهام نمیزاره برم بابامم که نمیتونه هی بیاد دنبالم اکثر اوقات نمیتونم به دردام برسم

بخدا میزنم  نمیدونم چرا هرلحظه بو میده حتی نمیتونم بیرون برم بایکی حرف بزنم بوش رو خودم حس میک ...

دندونات خرابه یا مشکل معده داری، من خودم متاسفانه دندونام خرابه و از دهنم بشدت بو میاد! خیلی خجالت میکشم! میخوام برم دکتر

دیگه خودمم از بوی دهنم بدم میاد چه برسه به بقیه

این روشو انجام بده یه نفر بود دهنش خیلی بود میداد دیگه شوهرش سمتش نمی رفت کل دندوناشو درست کرد فایده نداشت این روشو بهش گفتم حتی روزه هم ک میشد دیگه دهنش بود نمیداد

خدا شکرت مواظب تو دلیم باش❤
شنیدم میگن کسایی که معدشون بو میده، سیر و پیاز و بعضی ادویه ها رو باید کم تر مصرف کنن

برم پیش متخصص گوارش ینی حله؟

این روشو انجام بده یه نفر بود دهنش خیلی بود میداد دیگه شوهرش سمتش نمی رفت کل دندوناشو درست کرد فایده ...

چه روشی میشه بگی ینی میری بهشتااا