2777
عنوان

دخترا یه سوال

331 بازدید | 22 پست

کسیو که دوسش داری اگه خودش بخواد تموم کنه 

اون وقت شما بلاکش کنی تاثیر مثبت تری داری یا منفی 

چون دیگه دوست ندارم ذلیلش بشم 

در ضمن پس فردا قرار بود با هم بریم پیش مشاور 😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بودم بلاکم نمیکردم بلاک کردن یجوریه یعنی مهمه اگه حتی شروع میکرد جدی صحبت کنه بگه مثلا یه مسئله ای و باید بگم فقط میخوندم بدم وقتی حرف تموم کردن میشد فقط پاک میکردم حتی سین نمیکردم:/

البته باز هرکی نظر شخصیه خودشو داره مثلا اگ یکی بیاد بهم بگه تمومش کنیم اگ بلاکش کنم به من همچین حسی دس میده که ممکنه با خودش فک کنه آها چقد داره حرص میخوره که با بلاک کردنم میخواد خودشو سبک کنه من یه همچین تصوری دارم واسه همین کلن یجوری برخورد میکردم انگار نیست و نبوده

ولی بلاک نکن اینطوری فکر میکنه چقدر داری حرص میخوری ازش فقط بی اهمیت باش پیاماش رو نخون یا جواب نده ولی بلاک نکن فقط چون بی معرفتی کرد محلش نزار همچین با سر بیاد منت کشی 

از دریا نترسانم  که من در قلب تو جان می‌دهم....... 

کم‌محلی و نشون ندادن واکنش خودش بدترین تنبیه برای طرف مقابل هست.بلاک کردن هم یه نوع واکنشه ،یعنی نبودنت یه تکونی بهم داده!!پس اصلا بلاک نکنید وکاملا بی تفاوت باشید هرچند به ظاهر

اون بی معرفتی نکرده چون خانوادم راضی نیستن داره میره ینی گفت هر وقت تونستی خانوادتو راضی کنی بیا بگو

منم تو این مدت انقدر به خانوادم اصرار و خواهش کردم 

که دیگه دیدم دیروز مادرم دریچه ی قلبش نارسایی گرفته خودمو به شدت مقصر میدونم 

اما با عشقم نمیدونم چه کنم