2777
2789
عنوان

داغونم

344 بازدید | 63 پست

بچه ۷ ماهم یک هفته سرما خورده بود یهو تب کرد و اسهال شد منم گفتم‌حتما داره از تنش بیرون میره اسهال شده الان سه روز کامل شد اسهاله چهار باربردمش دکتر متخصص همشون انتی بیوتیک‌‌‌و او‌ار اس و کیدی لاکت دادن خوب نشده

خدا جونم شکرت❤️خیلی دوست دارم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه کردم چنروزه بخاطر سرماخوردگیش موز ندادم بهش

امروز دکتر گفت بهش موز بده 

انقدر خسته ام داغونم میترسم بخوابم تب کنه

از صبحم فقط شیر خورده یکم با او ار اس و یدونه موز

خدا جونم شکرت❤️خیلی دوست دارم❤️
ترو خدااااااا قسم اگه راه حلی به ذهنتون نمیرسه فقط دعا کنید دعا کنید زودتر خوب بشه

عزیزم کپسول یوموگی از داروخانه بگیر روزی یه دونه تو یه قاشق ماست حل کن بده بخوره اب رو اتیشه همینطور یه قاشق چای خوری پودرسنجد تو ماست حل کن بده بخوره از اونورمنعنا با نبات دمکن بهش بده همشون عالین

كدوم شهري؟

به بيمارستان خوبه اطفال ببرش

انشاالله ك زودي خوب ميشه

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘