2821
2789
عنوان

باردارا

153 بازدید | 31 پست

خانوما من هفته۳۲ هستم و وقتی دراز میکشم چ ب پهلو ی راس و چ ب پهلوی چپ،دنده هام درد میگیره و سر میشه و میسوزه یا وقتی میشینم همینطور

حتما باید صااااف بشینم 

شما هم اینجوری هستین؟خییییلی اذیت میشم

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من بیشتر پهلوی سمت چپ اصلا نمیتونم بخوابم

وای خیلی سخته

چیکار میکنی اخه

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
من ازهفت ماه خشک میشدکل بدنم  صبح هابایدپامو ماساژمیذادن تاوشام کل ب نم میکرف ظبیعیه وزن بچه رو ...

اخه خیلی سخته

ن میتونم بخابم ن میتونم دراز بکشم

انگار سیخ میکنن تو دنده هام

منم همینطورم الانم رو دلم میسوزه😦

بده واقعا

هر کاریم میکنم چند لحظه بعد همین وضعه

منم  وقتی پهلوی چپ میخابم درد میگیره.بعد چند دیقه باید تغییر وضعیت بدم

من اول فقط پهلوی چپم بود

الان پهلوی راستمم هست

خیلیییی سر میشه

عذابم

غیر از تحمل مگه کاری میشه کرد ی  مدته ک اصلا نمیتونم بخوابم همش ۲۰ دیقه  از شدت درد پهلو و ...

درد لگن هنوز ندارم

میشه کدوم قسمت؟خیلی بده؟

من که امشب شوهرم نبود منم جوگیر شدم از ساعت ۹ تا حالا داشتم گردگیری میکردم

الان دارم از درد لگن میمیرم،خیلی درد وحشتناکیه نمیدونم چکار کنم

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
2824
2823
2791
2779
2792