2777
2789
عنوان

خسته شدم با دوتا بچه کیا مثل من هستن

4049 بازدید | 86 پست

من دوتا بچه دارم دخترم ۴ساله پسرم ۷ماهه خیییییییییییییلی اذیت میکنن.شاغل هم هستم.البته ساعت کاریم هر روز عصر ۲ساعته. بزرگه از نظر ذهنی خستم میکنه کوچیکه جسمی دارم خرد میشم الان به زور خوابیدن.کیا مثل منن بیاید همدردی 

خداوند پیشاپیش من گام برمیدارد وراه را برای من هموار میسازد..   مادر دو کودک و شاغل وخانه دار پراز مشغله و مسولیت 💪🙄😊🤗👨‍👩‍👧‍👦

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوتادختردارم پنج ساله دونیم ساله یریز موهای همو میکشن چنگ میزنن ظرف غذای همدیگرو میخوان تا یکیشونو بغل میکنم اون یکی خونرو میزاره روسرش حموم که میبرمشون سراینکه کیو اول بشورم دعوامیکنن لباسهای منو میپوشنو بازی میکنن همشون داغون کردن😲

اغااااا منظورم از بنگ(بنگ بنگ تفنگه) اهل دلا اشتباه نگیرید😁 یاشایدم بگیرید🤭🍀🍀🍀🍀🍃🍃🍃

واسه من شوهرم خیلی کم طاقته بچه صداش در میاد اونم اعصابش خورد میشه اونم مث یه بچه از اونام بدتر 

خداوند پیشاپیش من گام برمیدارد وراه را برای من هموار میسازد..   مادر دو کودک و شاغل وخانه دار پراز مشغله و مسولیت 💪🙄😊🤗👨‍👩‍👧‍👦
منم یه ۷ساله دارم زدی توهدف اونم ازنظرذهنی خستم میکنه  کوچیکه نزدیک یسال کاریم نداره  من ...

منم یه هفت ساله دارم بایه ۵۰روزه😪بزرگه انرژیم رو نابود میکنه و مدام میخواد باهاش سروکله بزنی و حرف بزنی و نصیحت کنی،کوچیکه هم مدام شیر میخواد و پوشک و بی خوابی😭😭😭😭دست تنها تو غربت،شوهرم تا شب سرکار،تکالیف مدرسه هم اضافه شده

فاصله سنی بچههای منم کمه دقیقا دورانی که الان تو داری رو من گذروندم الان خدا رو هزاااار بار برا داش ...

خداحفظشون کنه به امید اون روزهای من.

خدا فرشته های همتون رو حفظ و عاقبت بخیر کنه ممنون که همدردی کردید