2777
2789
عنوان

از زندگی چی فهمیدین؟

373 بازدید | 26 پست

واقعا این متن حرف دل منو میزنه گاهی وقتا فک میکنم برا این دنیا ساخته نشدم

RE: از زندگی چی فهمیدین؟

فهمیدم که زندگی یه چیز عجیبه ..از جایی وسط زمین سر در میاری بعد یه جای دیگه میزارنت تو زمین....الکی دنباله چیزایی عجیبی مثل پول..همسر...کار و کلی براشون میدویی درس میخونی وقت می زاری بزرگ میشی پولات زیاد میشن خونت خوشگل میشه ...اصلا دکتر میشی ...تنها چیز جذابی که هست حس عشق مادرو پدرته که خالصانسس...نمیدونم شاید اونم چون بخشی از جسمشونیه...کم کم مسافرات میریی ...عروس میشی...ولی هنوز نمیدونی واقعا این همه دویدن ..هرروز غذا خوردن ...یا خوابیدن ...یا اصلا لذت بردن برای چیه ؟ از کجا اومدیم...چرا چیزی از بعد تموم شدن وقت روی زمین نمیدونیم ... چرا اومدیم و از کجا بعدش کجا میریم ..همش دنباله پولیم که زندگیمون بگذره مجبوریم کار کنیم و بخوریم و بپوشیم ...و بیشترین شادیمون هم فرضا مسافرت و خریده ولی وقتی اونا رم زیاد داشته باشیم ...نمیدونم احساس بی ارزشی میکنیم. ... راستش من همه اینا رو دارم ولی الان احساس میکنم که خیلی وقتمو بیخود گذاشتم برای درس خوندن و خیلی بیخود دنباله زندگی بودم ... فقط نمیدونم باید دنباله چه چیزی میبودم ....راستشو بگم احساس میکنم هیچ چیز دنیا جذاب نیست ... قبلا ها فک میکردم بعد ازدواج کلا زندگی خیلی متفاوت میشه ....یا زندگی ادم بزرگا متفاوت تره .... راستش الان فقط دلم میخواد بدونم اون دنیا چه خبره ... اینجا که خبری نیست

خستم از این آدمای زنده کش مرده پرست🥲💔#یه روزم بهشته یه روزم... روزهای زندگی من اصل تناقص هستن :-)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم تازگی ها چه کتابهایی میخونی؟

وقت نمیکنم کاری کنم بچم یکم حال معدش خوب نیست حتی وقت نکردم یه سر برم دانشگاه

خستم از این آدمای زنده کش مرده پرست🥲💔#یه روزم بهشته یه روزم... روزهای زندگی من اصل تناقص هستن :-)

اینجا واسطه ای برای آخرت 

تو با به دنیا اومدن میتونی یه ابد رو تجربه کنی ...

حالا اینجاست که باید اخرتت رو بسازی 

یه کم به خلقت فکر کنی مثلا بچه چشم رو تو شکم مادر میخواد چکار .؟ 

پس چشم داشتن نوید دنیایی رو میده که باید ازش استفاده کنه ...

واینجا واعمال که خدا خواسته نوید یک ابد رو میده..

خداست یکی از صفاتش خالقه ...می آفرینه 

از خودم متنفرم

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
آخه مثل فلسفه نیهلیستها حرف میزنی

همیشه زبون تایپ کردنم از حرف زدن خودم خیلی بهتر بوده خیلی از حرف هارو فقط با تایپ کردن میتونم بیان کنم

دنیا برای گذشتنه. وقتی هرکاری میکنی برای رضای خدا باشه زندگی شیرین میشه. احساس می کنی با هر قدم بهش نزدیک تر میشی

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
آخه مثل فلسفه نیهلیستها حرف میزنی

واقعا امشبم بهش فک کردم واسه چی تلاش میکنم که چی بشه چرا به خودم سخت میگیرم که مثلا خونه مون رو خوشگل کنم تکمیلش کنم اخرش که چی واسه کیهکی قدرمو بدونه نخورم نپوشم که چی بشه به اطرافیانم که نگاه میکنم میبینیم که من تا الان زندگی نکردم پس من چیکار کردم