2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من مااه آینده عروسی پسر خواهر شوهرمه  میخواستم برا خودمو دخترم ست بدوزم خززززززززه؟!

اره به نظرم.اتفاقایه تویه عروسی همینطوربودهمه میگفتن پارچه اش اضافه اومده دلش نیمده بندازه بره دوخته برادخترش

یکی از دوستهای شوهرم دو تا بچه داره اما مدام در حال خیانت به خانمشه.بعد یکی از زنهای هرزه ای که باهاش بوده شماره خانم این آقا رو پیدا میکنه و بهش میگه من با شوهرت بودم و فلان کارو کردیم و خلاصه یه دعوای حسابی درست میکنه .حالا این آقاهه استوری گزاشته که آهای کسی که میدونی مخاطب منی روی اعصاب خانمم ویراژ نده چون از این به بعد با من طرفی.آخه اون عشق منه😂

تو یه طوفان من جزیره   من ناپلئون تو دزیره    جز تو کی میتونست از من همه دنیا رو بگیره    نقطه تسکین محضم نقطه آرامشم بود   اسمتو زمزمه کردم این تمام شورشم بود   تو هوای تو که باشم صاحب کل زمینم   من همه دنیامو دادم زیر چتر تو بشینم   شوق تسلیم تو بودن لحظه لحظه تو تنم بود  بهترین تصویر عمرم عکس زانو زدنم بود

نمیدونم اینو گفتین یا نه 

تو استوریاتون استوری تبریک تولد که دوستان گفتنو نذاررررین 

حییییلی خزه 

آخه به ما چه کیا برای  شما استوری تولد گذاشتن

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

ندا تو اینستا  

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
بچه ها من مااه آینده عروسی پسر خواهر شوهرمه  میخواستم برا خودمو دخترم ست بدوزم خززززززززه؟!

ببین عکسای کیت میدلتون و شوهر بچه هاشو ببین

در عین حال که کاملا عین هم نپوشیدن، ولی ست دارن

مثلا مامانه بنفش پوشیده، دخترش سفید با گلهای بنفش

شوهره فقط کراوات بنفش

اونم نه اینکه همه بنفشها عین هم باشن

این مثال بودا ، واقعی نبود خخخ