2777
2789
چه کیفی باید داشت با کتونی

من کلا کتونی نمیپوشم  ولی بین دوستا و دخترای اطرافم اونایی که با کوله یا کیفای کوچیک که از یه طرف میندازن(اسمشو نمی دونم)  به نظرم قشنگه با کتونی. 

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چهارمین بچه مون رو باردارم .ولی هنوز تو خیابون دست همو میگیریم یا بازوهامون و تو هم قفل میکنیم .م ...

خز نیست عزیزم. عشقتون همیشگی. چه خوبه که انقد همو دوس دارید

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

کلا جار زدن زندگی تو فضاهای مجازی خزه 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
ست زن و شوهری خزه عایا ؟

نه. خیلیم قشنگه

اینکه زن و شوهر با هم ست میکنن😣 اه انقدر بدم میاد

وویی یدوست دارم تو کار سته🤣شال صورتی و شوهرشم‌تی شرت‌صورتی🤪شال زرد تی شرت زرد و ازوایای مختلف عکس میگیره ی جا عکس گزاشته بود خندشون‌گرفته بود و طرف ندونسته مثلا عکس گرفته اون صورتا کج و ماوجو باید چند ماه تحمل میکردم

الان ریشه موهام یه بندانگشت مشکیه بقیه ش دودیه من خزم آجی گذاشتم بعداز ماه صفر برم ریشه گیری آخه یه ...

منظور دوستمون اون رنگای پریده بود ک دیکه به زرد و نارنجی میزنن و توذوق ادم‌میزنن وگرنه رنگای بلوند با ریشه مشکی قشنگن

من کاری به خز مز بودن ندارم از اونجایی که زمانی که من عقد کردم از این جنگولک بازیای فضای مجازی نبود الان تصمیم دارم برای ازدواج مجددم همه اونایی که گفتین خزه رو انجام بدم😂😂😂😂😂😂

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
من عکس غذا میذارم استوری...برا اینکه شهرستانم تنهام. از سر دلتنگی. بیشترم خاهرامو دوستام میبینن. لای ...

ای جانم😍خواهرزاده منم خیلی خوشش میاد از کلیپهای اشپزی، هروقت میرم خونشون خواهرم ازمون فیلم میگیره ما دوتا هم انگار جلو دوربین تلویزیون هستیم حین اشپزی توضیح میدیم😂😂البته تو اینستا نمیذاریم 😅تو گروه خانوادگی خودمون میذاریم

اینکه یه آهنگ یا مداحی رو کاااااامل استوری میکنن هم خیلی رو اعصابه 

خو پونزده ثانیه گذاشتی اگه خوشم اومد خودم میرم گوش میکنم 

بعضی از بلاگرا هم که عالین ، به مقصد رسیده میگه تو ماشین میمونم تا آهنگ تموم بشه ، بشنوید🤢 انگار ما لنگ اینیم که از استوری ایشون آهنگ خوب گوش بدیم 😂😂

در مسیر مینیمالیسم

اهان‌بعضیا ب علت کمبودایی تو زندگی‌ عقده خودشیفتگی دارن ....از چتهاشون با دوستاشون‌اسکرین‌میگیرن‌میازرن استوری ک‌ مثلا طرف ی عالمه کشته مردشن و خیلی باحاله مثلا موهاشو رنگ‌کرده عکس‌گزاشته بهش‌گفتن‌با مشکی بهتری اونم پشیمون بود خو به ما چه؟یا اینکه عکساش از گوشیش پاک شده به دوستش‌میگه واسم‌بفرس عکس ازم‌داری‌یکم شوخی کردن اونم‌گزاشته