2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من پیش اومده یه روزی خیلی بهم خوش گذشته و با جمعی که بودم شاید دیگه هیچ وقت تکرار نشه میزارمش استوری اونم به این دلیل که فرصت پست گذاشتن نیست یا دوست دارم اون لحظه رو بقیه هم ببینن😂ولی تازگیا نمیزارم چون مثه جی پی اس میمونه فامیل شوهر همش میدونن کجایی😂😂😂😂

مثلا اگر اسم شناسناممون یکی از این اسم های عجق وجق باشه چی کارش کنیم دیگه 🤦‍♀️🤕😁

وا عشقم مگه چن سالته؟ بچه های الان اسم های خیلی خزی دارن... اونا رو منظورمه.... طوری نی بگو صدات کنن ناجیه🙈😂😂😂

من دختر با ادبی هستم. اما سر ملیتم با هیچکس شوخی ندارم.پس احترام کورد و نگه دار ❤️

کت مشکی مجلسی تی شرت زرشکی شلوار لی ابی راسته با کتونی سفید و کوله سرمه ای بخدا تو دانشگاهمون بود😐😐😐😐

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…
خز نیس بقول شوهرم لوس بازیه😁 میگه مگه اینا خونه ندارن حالا بهت برنخوره ها....نظر بود

ما سه تابچه کوچیک داریم و اوقات خیلی کمی با هم خلوت داریم .اوقاتی که بیرون دو نفره وقت میگذرونیم برامون غنیمته.

البته پیش بچه ها هم همدیگر بغل و نوازش میکنیم تا جایی که جلوه ی صرفا محبت داشته باشه نه هیچ جنبه ی جنسی .

از طرفی ابراز محبت اگه از ی مرزی عبور نکنه چیز عجیب و غریبی نیست که لزوما آدم تو خونه فقط انجامش بده. 

من تصور میکنم اشاعه ی محبت مثل نشر و اشاعه ی هر کار خوب دیگه ای ،خوبه و باعث انتقال اون حس به اطرافیان میشه.

البته قبول دارم فرهنگ و هنجار هر قوم و هر شهری متفاوته .مثلا شنیدم مردهای آذری پیش پدرشون بچه هاشون رو بغل نمیکنن . حرفهای من برای فرهنگ خانواده و شهر و منطقه خودمون معقول و هنجاره .شاید ی جای دیگه نباشه.

شما اگر خودتون اسم عجق دجق دارین نه تنها خز نیستید بلکه  باکلاسید😁 آخه جدیدیا برا  بچه ه ...

نه خب من خودم اسم عجق وجق دارم اونم شناسنامه ای 

گفتم اگر خزم برم یه فکری برای خودم بکنم 😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ولی مامان هم بشم یه اسم عجق وجق برای بچه ام  انتخاب می کنم 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
وا عشقم مگه چن سالته؟ بچه های الان اسم های خیلی خزی دارن... اونا رو منظورمه.... طوری نی بگو صدات کنن ...

من سی و دو سالمه ولی یه اسم دهه نودی دارم 

یکی از دوستام به یه اسم دیگه که شبیه اسم خودمه صدام می کنه میگه به خدا روم نمیشه تو خیابون با اسم خودت صدات کنم 😂🤦‍♀️

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
من سی و دو سالمه ولی یه اسم دهه نودی دارم  یکی از دوستام به یه اسم دیگه که شبیه اسم خودمه صدام ...

😂😂😂😂اشکال نداره گلم خز بودن که گناه کبیره نیست میشه زندگی کرد و ادامه داد🙈

من دختر با ادبی هستم. اما سر ملیتم با هیچکس شوخی ندارم.پس احترام کورد و نگه دار ❤️

اینکه تو یه جمع دوستانه که همه زنو شوهر جوون و هم سنو سالن 

یه زوج عنه عشقولانه بازیو در بیارن مثلا ما خیلی خاطر همو میخوایم 

و کاملا هم متوجه بشی دارن تو چشم تو میکنن

ما یدونه داریم اخه 

😂😂😂😂اشکال نداره گلم خز بودن که گناه کبیره نیست میشه زندگی کرد و ادامه داد🙈

عجب 😂😂😂😂