2777
2789
دوتاشو قبول ندارم مگه هرکس پیره دل نداره؟نمیتونه دکلته بپوشه یا لاک بزنه؟

هر کاری سنی داره

دستی که چروکه نباید ناخناش خیییییییلی بلند باشه و نباید لاک جیییغ بزنه

یه فرنچ با ناخن مدیوم یا رنگ صورتی یا کمرنگ قرمز و زرشکی عین حادوگرا میشن خوب هرکاری سنی داره اون سن مال ناخن شش متری و لاک قرمز نیست

در مورد لباس هم دکلته مال نشون دادن زیبایی هاس

وقتی زشتی‌ها مشخص شد میگن پوشیدنش اشتباهه

باید لباسایی بپوشن که عیوب رو بپوشونه وگرنه نشونه بیکلاس

بودن فرده

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خز یکی از اقوام ماس که پیاما خودشو شوهرشو میزاری استوری 👎👎👎😱😊

وا شوخی میکنی طرف چشه خواهر خب یکیتون بهش بگه اینقد خودشو ضایع نکنه 

بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی

استوری از داشبورد ماشین با آهنگ طرف یکساعت لایو میگیره اهنگم میزاره همش جاده رو نشون میده تازه ذخیرشم میکنه باید برگردی به طرف بگی فلش میارم بعدا برام بریزش داشته باشمش😂 خیلی خزه به نظرم/استوری شکست عشقی و خودکشی و رگ زنی😐 یا اینایی که توهم میزنن فکر میکنن دشمن دارن و خط و نشون میکشن یا استوری گرفتن با فیلت*ر اسنپ چت با فیلت*ر گربه و سگ و خر و الاغ😷 یا اینایی که عکس دست تو دست میزارن😒 

می گوید از تمام مذکرها[مردان]بدم می آید،همه اشون کثیف هستند،خسته از انتخابی که کرده است و ضعیف تر از آن که متعهد به اشتباهش، درک این موضوع که عباس آقا دریوزه بی ریشه به او خیانت کرده عذابش می دهد، تعمیم عباس آقا به مردانی دیگر،مانند آرام بخش است، اینکه به خودش متذکر می شود تقصیر او نبوده، «همه مردا بدن» خنده دار اینکه، همیشه بازنده زیبا نصیحت می کند،برنده،زیباتر عمل.
صورت رنگ ووارنگ جر دادن خود بالباس تنگ وارایش زیاد  استفاده از کلمه های انگلیسی که فارسیش رای ...

وای اینو میگی؟ هستن موردهایی که خودشون برند میپوشن ولی بچه شون موهاش شونه نکشیده و لباس کهنه.. واقعا خیلی بده

وا شوخی میکنی طرف چشه خواهر خب یکیتون بهش بگه اینقد خودشو ضایع نکنه 

نه بخدا قسم .جالب اینه که فقط خودش گوشی داره بهش گفتم خودت به خودت اس دادی؟گفت نه واتساپ فلانی رو لپ تاب وصله😐

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
نه بخدا قسم .جالب اینه که فقط خودش گوشی داره بهش گفتم خودت به خودت اس دادی؟گفت نه واتساپ فلانی رو لپ ...

ببخشیدا فامیلتونم هست ولی فکرکنم مشکل داره بنده خدا خواهرجون 

بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی
ببخشیدا فامیلتونم هست ولی فکرکنم مشکل داره بنده خدا خواهرجون 

😃😃😃راحت باش عزیزم تازه این کار خوباشه 

یه بار یه کارت هدیه گذاشته بود نوشته بود مرسی همسری از کادوی ... منم دست خطشو شناختم گفتم خودت نوشتی😐دیگه نتونست حاشا کنه زد زیر خنده گفت اره شوهرمم گفته من کی اینجور نوشتم 

یعنی در این حد تباهه😐😐

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر