2777
2789
هی یادم میافته😂 اونایی که شکم بزرگ دارن و مانتو جلو باز با بلوز کوتاه میپوشن

همین جمعه که گذشت رفته بودم بیمارستان عیادت هرکی میومد مانتو جلوباز با بلوزه کوتاه شکمم لایه لایه آویزون یه خانمم سن بالا اومده بود مانتو چلو باز بلوزش کوتاه شکمش افتاده بودبیرون یه عالمه موی فرفری روشکمش من مات وحیرونه اونابودم 

بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی
همین جمعه که گذشت رفته بودم بیمارستان عیادت هرکی میومد مانتو جلوباز با بلوزه کوتاه شکمم لایه لایه آو ...

😂😂😂😂😂😂وااای نگو خخخخخخ. بعضی ها هم تیشرت زیرشون کثیفه

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدا از رفتارهای اشتباه مثل آرایش غلیظ واسه مثلا دانشگاه و خرید و ....اینا که واقعا بده

یه سری چیزا واقعا شورش درمیاد در صورتی که اولش بد نبوده...زیاد شدنش بده

مثل ست مادر و دختر از سر تا پا

خریدن جهیزیه از دم صورتی که آدم یاد مهد کودک میفته تا خونه تازه عروس(نمیشه گفت سلیقه ایه....90 درصدش تقلیده و متاسفانه مغلوب بازار شدن)

موی بلوند واسه هر سن و هر مناسبتی

ابروی بسیار پهن بدون توجه به فرم صورت

و .....

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
 😂😂😂😂😂😂وااای نگو خخخخخخ. بعضی ها هم تیشرت زیرشون کثیفه

آره یکی هم توتره باردیدم کلی آرایشو اینا تیشرتش مشکی بود همش وایتکسی اصلا یه وضعیه مثلا پایتخت یه کشور مردمش باید اینجوری باشن واقعا مایه خجالت 

بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی

ما یه فامیل داریم خداییش پولداره و بیشتر کشورها رو رفتن،ولی هی راه به راه عکس میزاره زیرش مینویسه چین نمیدونم اتریش...نمیدونم فلان.....من وقتی عکساشو میبینم خندم میگیره خب مثلا که چی...به ما چه که اونجا کجاس...بنظرم فقط میخاد به رخ بکشه خیلی خزه اینجوری

اینکه همه جا آرایش کامل داشته باشی خزه

اینکه لباس و کفش وکیف مهمونی و ورزشو خیابون ودانشگاه و باشگاه رو از هم تشخیص ندی خزه

اینکه توی فروشگاه‌ها بدون روسری راه میرن یا روسریشونو  مخصوصا میندازن خییییییییییییییییلی خزه چون انگار میگن فقط ما مو داریم مارو نگاه کنین انگار کمبود توجه دارن و هیچکس دیگه این حرکتو بلد نیست

ناخنای خیلی بلند خیلی خزه

ناخن بلند رو دست چروک و لاک جیغ خیلی خزه

دکلته با بازوهای چروک و آویزون و یا چاق و ترک دار خیلی خزه

پروتز لب در حد ... میمون خیلی خزه

باااااااسنای شکل کره زمین که انگار داره میگه من رو‌مورد عنایت قرار لدید خیلی خزه

مانتو تنگ با سینه های پروتز عمل کرده هم خیلی خزه چون همون پیام بالارومیرسونه

هی از بچت تعریف کنی خیلی خزه

راجع به مارک و قیمت وسایلت هی بگی خیلی خزه

درکل خودپسندی خیلی خزه

آهان دیرسینگ صورت و بدن خییییییییییییییییلی خزه

و همینژور تتویی که تابلو معلوم باشه در حد نقاشی های روی دست آقایون اففففففتضاااااااح خزه

با دفتر نقاشی تنشونو اشتباه گرفتن

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
والا اینجوری که پیش میرین ناخن کاشتن و تتوابرو وهاشورابرو و لمینت مژه و....هم قطعن خزه و دیگه میبینی ...

دقيقا به نظر من كاشت ناخن خ بلند و ژل لب زيادي و هاشور ابرو كه تاج ابرو پر رنگ مي كنن آرايش زياد و در كل چيزاي غير طبيعي خيلي خزن و خيلي از چشم من آدماي نابودي هستن

اینکه همه جا آرایش کامل داشته باشی خزه اینکه لباس و کفش وکیف مهمونی و ورزشو خیابون ودانشگاه و باشگا ...

دوتاشو قبول ندارم مگه هرکس پیره دل نداره؟نمیتونه دکلته بپوشه یا لاک بزنه؟

شلوار زانو پاره

پِق‌ زانو طرف اومده بیرون

گروه سبز:وزن شروع رژیم‌ ۸۸🙈۹۸/۳/۱۵    وزن فعلی ۶۲/۸۰۰   روند کاهش چالشم ۶۵/۲۵۰》۶۴/۸۰۰》۶۴》۶۳/۳۰۰》۶۲/۸۰۰     وزن هدف اول۶۰🔒             هدف طلایی ۵۸💪        قد ۱۶۷    ممنونم ازتاپیک بامدادخمار عزیزم ودوستای مهربونم      ارتقا از‌ گروه ابی به سبز💃⭐
من عکس غذا میذارم استوری...برا اینکه شهرستانم تنهام. از سر دلتنگی. بیشترم خاهرامو دوستام میبینن. لای ...

هرکاری که حال ادمو خوب کنه درسته. بقول حامد بهداد اصلا کی تائین میکنه که چی بده. از هرکاری که لذت میبری انجام بده