2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونایی که هر روز عکس پروفایل شونو عوض میکنند ، پروفایلشون عین آلبوم شده و ۴۰ تا عکس از خودشونو. خزه . حداقل جدید میزاری قبلیارو پاک کن

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)

امرو رفدم مدرسه واس دیپلمو این چرتو پرتا اولش ک ی دختره رو دیدم سارافون ع رو فرم مدرسه پوشیده بود 

بعد دیدم اون سال اولیا قبل مدرسه صب سیگار میکشن فازشونو درک نکردم 

نصف مدرسه عم ک صب ع ساعت ۶ میرن پیش دوسپسراشون با ی عالمه ارایش 

هیچ کدومشون قابل درک نیس😑😑😑😑

النگو طلا زیاد تو دست ، یا از این تک پوشا ( اگه اشتباه نکنم اسمشو) واقعا خزه

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)

اون بندی که وصل میکنن به عینکشون،یه روز نشسته بودم توی ماشین که شوهرم بره برام ساندویچ بگیره همینجوری مردم رو نگاه میکردم یعنی هرکی جلوم رد شد عینکش از اون بندها داشت...چند نفرم میشناسم که عینکی نیستن فقد به عشقه اون بنده عینک میزنن

یا جوراب نخی با کفش مجلسی دیدم که میگم ها

اینو که من تو یه پست اینستا دیدم گفتم جالب نیست خیلی بده . طرفداراش ریختن سرم هرچی از دهنشون در اومد گفتن . اینجوری میپوشن میشن جلو افتاده ما میشیم عقب افتاده و دِمدِ

اینکه خدا سهم ِ زیبایی ِ دیگران را گرفت و به تو داد .. شاید عادلانه نبود ... ولی خیلی عاشقانه بود 💟
بنظر من تو جمع و مهمونی زیادی گوشی دست گرفتن خزه😮😮

آی گفتی دلم پره خواهر مخصوصا وقتی داری صحبت جدی میکنی اونا توموبایل نگاه میکنن واسه توسرتکون میدن میخوام دهنشونو جربدم

بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی
عکس با سرم و امپول دارو وکوفت و...

یباربرادرشوهرم عکسشو بالباس بیمارستان یهو گذاشت استاتوس واتساپ هیچکی نفهمیدچخبره همه شوکه شدن فک کردیم میخواست رباط پاشوعمل کنه همه فامیل ریختن خونشون میوه اینااوردن فرداش سرو موروگنده اومدخونه همش ی چربیه زیر پوسته دستشو برداشته بود🤐مامانش کلی فوشش داد😂

اونایی که ادعا باکلاسی شون میشه ولی وقتی میرن سینما هر چی خوردن و ریختن زیر پاشون نه تنها خزه بلکه نشون دهنده بیشعوری طرفه

اینو که من تو یه پست اینستا دیدم گفتم جالب نیست خیلی بده . طرفداراش ریختن سرم هرچی از دهنشون در اومد ...

طرفداراش اسکلانی بیش نبودند فرزندم آخه جوراب نخی با کفش مجلسی 😂😂😂😂

بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی