2777
2789
عنوان

چیا برای سفت شدن جنین خوبه؟

45384 بازدید | 31 پست

دوستان من سابقه چند بار سقط بی دلیل داشتم الان متوجه شدم باردارم . این بارداری تو این شرایط و اوضاع زندگیم مثل یه معجزه هست که هنوز هم خودم باور نمی کنم، می خوام برام بمونه میشه اول دعا کنین برام که سالم به دنیا بیاد و خدا حفظش کنه و دوم بگین چیا بخورم و یا چه کارایی بکنم که جاش سفت بشه

هر لحظه حضور خدا رو پیشم حس کردم همیشه کمکم بوده❤

چل شب سوره حجرات بخون

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاا...سلامت بغلش کنی.اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل الفرجهم

استراحتتو زیاد کن کار سنگین انجام نده خیلی پیاده روی نکن.

نزدیکی به هیچ عنوان

بادام روزی دوازده تا بخور از سقط جلوگیری میکنه.

علت سقط یعنی بی دلیل بوده؟؟دکتر شیاف اینا نداده میگن شیافم حای بچه رو سفت میکنه

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
من شنیدم بادوم درختی خام.واسه سفت شدن بچه خوبه بیشتر استراحت کن

ممنون از راهنماییت گلم، نمی دونی که من عادت دارم روزی کم کمش ۷ ساعت تند راه میرم ، اصلا نمی تونم یه جا بشینم🤦‍♀️🤦‍♀️

شیاف سیکلوژست استفاده کن شیره انگورباتخم مرغبخور صبحانه .استراحت کن .نزدیکی نداشته باش ماه های اول

شیره انگور رو جدا بخورم تخم مرغ رو جدا؟ یا باهم باید مثل نمیرو درست کنم؟!!!

سوره قلم یا حجرات؟ الان سرچ کردم گفته بودن قلم! 

من ٤٠ شب حجرات خوندم

و واقعا خدا برام نگهش داشت

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰

ايشالا كه مي مونه برات، دمنوش گياهي نخور، زعفرون زياد نخور، بيشتر دراز بكش و استراحت كن، وقتي ميشيني پاهات و جمع نكن و روي هم ننداز، فلفل و دارچين و كلا ادويه زياد نخور، آناناس زياد نخور، دستشويي فرنگي بشين. دولا نشو، شكمت و خيلي ماساژ نده، پياده روي زياد نكن، قهوه و نسكافه خيلي نخور، اصلا اصلا گوشت و مرغي كه كااامل پخته نشده نخور، جگر نخور، تخم مرغ خام يا تخم مرغ عسلي نخور❤️

انشاالله نی نی سالم بیاد بغلت. من شنیدم بِه خوبه و جای بچه رو سفت میکنه

ممون عزیز دلم ان شاالله، 

عهه چه خوب که الان فصل به هست فردا میخرم ❤🥰

شیاف میده دکتر حتما

فردا میخوام زنگ بزنم وقت بگیرم از دکتر❤. شما هم شیاف استفاده کردی؟ من از امپول میترسم یه بار امپول پروژستون زدم بدنم حساسیت داد بهش