2821
2789
عنوان

سرگرمی...

148 بازدید | 31 پست

بیاین اسم خودمون رو بگیم و بقیه با توجه به اون اسم که توی اطرافیانشون دارن،  خصوصیاتمون رو حدس بزنن.. 

مثلاً اسم زهرا ؛قد متوسط ، خوش سر و زبان،  بامزه و...

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

اسم خودم رو بگین 

صبا

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

محدثه

جدی.اروم.جذاب.موهای بلند.سبزه.خوش شانس

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!
محدثه

قد متوسط 

سبزه 

هر جا بری خوش میدرخشی 

زرنگ و خیلی باهوش

اسم خودم رو بگین  صبا

تپل.قدمتوسط.شیرین مهربون

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!
جدی.اروم.جذاب.موهای بلند.سبزه.خوش شانس

نه من شوخم،ارومم،جذاب تقریبا هستم نمیدونم باید اطرافیان بگن،موهام معمولی روبه بلنده،سفید هستم،تقریبا خوش شانس😁

💫همیشه نباید به همه چیز شفاف نگاه کرد... ⚡گاهی باید باور کرد...                                 🔮ی تخیلِ غیرِ منطقیِ خود ساخته را...  
راضیه

پرسر زبون.قدمتوسط.خودساخته.جدی وخشک

اسم خودم رو بگین  صبا

شیطون. بی ریا مهربون. لاغر

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
راضیه

شیطون و زرنگی

قد بلند نیستی 

سبزه 

خنده رو

قد متوسط  سبزه  هر جا بری خوش میدرخشی  زرنگ و خیلی باهوش

همش درست بود غیر از سبزه😁

💫همیشه نباید به همه چیز شفاف نگاه کرد... ⚡گاهی باید باور کرد...                                 🔮ی تخیلِ غیرِ منطقیِ خود ساخته را...  
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز