2777
2789

من داشتم و دارم و مبتلا به بی خوابی شدم . برام اسنترا داده وحشت دارم بخورم عوارضش خیلی وحشتناکه .کلونازپام خوردم فقط سه دونه تا سه ماه تشنج تو خواب داشتم از عوارضش بود . ملاتونین خوردم بی فایده بود . 

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من اسنترا میخورم و تری فلوپرازین 

از این که نی نی یار تگ میکنین ومیاد می بینه ومیخونه و رد میشه و مجبور میشین براي محو کردن نظراتم به کاربري های متعدد فیکتون متوسل بشید راضی هستم ازتون 🤭🤭🤭 پیاده روی کنین براي سلامتیتون هم خوبه😁😅🤭 آب معدنی با خودتون داشته باشید 😉 تا درودی دیگر بدرود 🥱اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

چند ماه خوردی خوب شدی

الان سه چهار ماهه که دارم مصرف میکنم ولی هنوز دارم استفاده میکنم .بهتر شدم 

از این که نی نی یار تگ میکنین ومیاد می بینه ومیخونه و رد میشه و مجبور میشین براي محو کردن نظراتم به کاربري های متعدد فیکتون متوسل بشید راضی هستم ازتون 🤭🤭🤭 پیاده روی کنین براي سلامتیتون هم خوبه😁😅🤭 آب معدنی با خودتون داشته باشید 😉 تا درودی دیگر بدرود 🥱اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

دیگه حملات پانیک و اضطراب نداری

خیلی کمتر شده ‌قبل از داروها وحشتناک بود یعنی روزی چند بار دچار حمله میشدم و اضطراب وحشتناک داشتم طوری که نیمه شب شوهرمو بیدار میکردم ببرتم اورژانس .اصلا خواب و ارامش نداشتم .ولی الان خدا راشکر خیلی کمترشده .حمله به اون صورت ندارم و موقع اضطراب هم با پرانول یا تری فلوپرازین اروم میشم .اون موقع اصلا امید نداشتم که بتونم برم سرکار ولی خدا را شکر الان سرکار میرم و راضی ام 

خیلی کمتر شده ‌قبل از داروها وحشتناک بود یعنی روزی چند بار دچار حمله میشدم و اضطراب وحشتناک داشتم طو ...

خداروشکر....من بیشتر از ارتفاع و مکان سربسته می‌ترسم شک دارم که با قرص خوب میشم یا نه

😍توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما😘