2777
2789
عنوان

همسر ایده آل!!!!

243 بازدید | 28 پست

تا حالا شده وقتی کنارش هستید هر از گاهی یه ایراد بگیره ازتون و بعدش بگه شوخی کردم؟

ما از هم دوریم (همشهری نیستیم) و هنوز ازدواج نکردیم

بیشتر اوقات یه حرفایی راجع ب ظاهرم میزنه ک بدجوری اعتماد ب نفسم پایین میاد

یهو رو صورتم دقیق میشه و میگه اینجای صورتت مو داره یا جوش زدی ، حالا منو بگو ک چقدر اونموقع ب خودم رسیدم ولی اونارو نمیبینه و یهو این حرفو میزنه

یا یهو میگه قبول داری پوست من از تو روشن تره؟در صورتی ک اطرافیانم برعکس فکر میکنن

همیشه وقتی تماس تصویری میگیریم فکر میکنه من قبلش نشستم حسابی آرایش کردم و باور نمیکنه ک چیزی ب صورتم نزدم

شاید ب نظرتون مسخره باشه ولی واقعا حرفاش تو روحیم تاثیر میذاره و فک میکنم سرتا پام ایراد داره

وقتی هم بهش میگم چرا ازم تعریف نمیکنیو همش یه نقص و ایراد بهم میذاری ، میگه من دارم شوخی میکنم عزیزم

ب نظر شما وقتی چند بار این حرفا تکرار بشه بازم شوخیه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا عادت میکنی ب این حرفهاش 😆

ببخشیدا بازم ببخشید 

بگو کور ک نبودی قبل عقد دقت میکردی ب این چیزا😠

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

من لجبازم به لجبازی من،توام ازش ایراد بگیر ولی منطقیشو نمی دونم

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

تو هم ازش ایراد بگیر بعد بگو شوخی کردم مثل خودش باش

روزگار عوض شد ! مثل دفتر های قدیمی بودیم دو ب دو ،باهم هر کدام را ک میکندند آن یکی هم کنده میشد حالا سیمی مان کردند ک با رفتن دیگری کک مان هم نگزد 

به نظرم اصلا مسخره نیست و اتفاقا خیلی مشکل مهمیه، از کنار ساده نگذر چون انگار این آقا خودشیفتگی داره، من بودم تا حالا چندتا ایراد آب دار ازش گرفته بودم و یه دعوا درست حسابی راه انداخته بودم که حد خودشو بفهمه 

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
حالا عادت میکنی ب این حرفهاش 😆 ببخشیدا بازم ببخشید  بگو کور ک نبودی قبل عقد دقت میکردی ب این ...

هنوز عقد نکردیم

ولی من بهش گفتم اگه ایراد دارم پس چرا انتخابم کردی؟میگه کی گفته تو ایراد داری؟!😕