2777
2789

1- معده بچه مگه چقدره؟

2- دنبالش نیفت برا غذا خوردن خودش گرسنه اش بشه میاد میخوره

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بذار وقتی خیلی گرسنه اش شد و خودش اومد دنبال غذا بهش بده

من پسرم با کارتون غذا میخوره باید جلو تلوزیون بشینهیا کلیپای بچگونه و حیوونا باشه مخصوصا غذا خوردن نشون بده خیلی بهتر میخوره 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
باور می کنی امتحان کردم یه روز باهاش کاری نداشتم اصن غذا نخورد تو کل یه روز اصن گرسنه نشد

روانشناس میگه ظرف غذا میتونه هرچی باشه بیسکوییت. ساندویچ کوچک لقمه ای. میوه . خشکبار و .... بزارید توی ظرفبزارید دم دستش. خودش هر وقت گرسنه اش شد میره از توش برمیداره

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
روانشناس میگه ظرف غذا میتونه هرچی باشه بیسکوییت. ساندویچ کوچک لقمه ای. میوه . خشکبار و .... بزارید ت ...

و البته میگن یک ساعت قبل غدای اصلی این طرف رو از جلوشون بردارین