2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

1281 بازدید | 9 پست

بچه ها من امروز رفته بودم لیزر موهای زائد، روی بیکینیم بیشتر از یک ساله که یه خال گوشتی کوچیک در آوردم، امروز اون اپراتوره لیزر بهم گفت این زگیل تناسلیه، داشتم شاخ درمیوردم، من از شوهرم مطمئنم، ممکنه در اثر لیزر این بیماری از کسی به من منتقل شده باشه؟

باید برای درمانش از چه دکتری کمک بگیرم، پوست یا زنان یا ارولوژ؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
دكتر زنان برو  و فكر نكنم از دستگاه بگيري چون قبلش اسپرسو ميزنن ب سر دستگاه  زيگيل از حو ...

یعنی خوب میشم؟ یا یه بیماری مادام العمره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی خوب میشم؟ یا یه بیماری مادام العمره؟

اصلا به این راحتی نمیشه گفت زگیله اونم با یه ضایعه چون سریع همه جا پخش میشه ویکسال یه دونه نمیمونه.چندین آزمایش باید بدی تا تایید بشه.ولی درکل هرپس تناسلی هیچوقت خوب نمیشه

اصلا به این راحتی نمیشه گفت زگیله اونم با یه ضایعه چون سریع همه جا پخش میشه ویکسال یه دونه نمیمونه.چ ...

خب ممکنه از طریق لیزر منتقل شده باشه؟من از شوهرم مطمینم

پیش چه دکتری بدم؟

خب ممکنه از طریق لیزر منتقل شده باشه؟من از شوهرم مطمینم پیش چه دکتری بدم؟

نه هیچ راهی غیر از ارتباط جنسی نداره.یکبار رابطه خارج از خانواده هم به ندرت باعث انتقال میشه.مخصوص کسایی هست که چندین شریک جنسی دارن واحتمال99درصد شما  هرپس نیستید .باید برید متخصص زنان اونم یه دکتر معتبر

نه هیچ راهی غیر از ارتباط جنسی نداره.یکبار رابطه خارج از خانواده هم به ندرت باعث انتقال میشه.مخصوص ک ...

مرسی عزیزم، اگه از لیزر نگرفته باشم تقریبا مطمئنم که خال گوشتیه،