2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سفیداب فقط 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

پنج دیقه دستگاه بخور بعد اسکراب بعد کرم لایه بردار بعد کمپرس سرد ک منافذ بسته شه بعدم مرطوب کننده هر دو هفته انجام بده اگ پوستت خشکه اگ چربه هر یک هفته

آموخته‌ام که وقتی ناامید می‌شوم خداوند با تمام عظمتش ناراحت می‌شود و عاشقانه انتظار می‌کشد که به رحمتش امیدوار شوم.  
صورتمو بخور بدم بعدش چه کرمی بزنم اسکراب بگیرم

از اینا ک میزنی خشک میشه مثل یک لایه میکنی کرم لایه بردار میگم بعد این کرم اسکراب بگیر ماساژ بده

آموخته‌ام که وقتی ناامید می‌شوم خداوند با تمام عظمتش ناراحت می‌شود و عاشقانه انتظار می‌کشد که به رحمتش امیدوار شوم.  

سفیده تخم مرغ

اول صورتت رو بشور تمیز

خشک کن

سفیده رو چندبار بزن که از اون حالت یه تیکه بودنش در بیاد

بعد بزن پوستت بعدم دستمال کاغذی بذار روش

طوری ک همجای پوستت کامل دستمال پوشونده باشه روی دستمالاهم بزن که کاملا بی رنگ بشن .(یعنی کامل همجارو بزنی )

بعد کارت تمومه

منتظر شو خشک بشه.میتونی خودتو باد بزنی خشک بشه

وقتی خشک شد کاااامل

حالا دستمالارو از پایین بکن😐جرمای روی صورتت رو میتونی تو دستمال ببینی تو نور

من با اینکه چیزی ندارم ۴ یا۵ تا اندازه سرسوزن قهوه ای شده بود دستمال

عالی تمیز کرد

لایه برداره

و هفته ای یه بار خوبه استفاده بشه یا دو هفته ای یبار

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

👩‍🦱آموزش فشیال(پاکسازی)صورت

👩‍🎓ارائه مدرک معتبر فنی حرفه‌ای

‌📱۰۹۱۹۶۳۹۲۷۲۹

skincare_asa91

📜آموزش به صورت حضوری و آنلاین

مژده به خانمهای باردار و شیرده🥰

مامانای نی‌نی سایت تخفیف ویژه دارن🌹🙏🏻

بهتون کمک میکنم که پوستی زیبا داشته باشید😍