2821
2789
عنوان

نا امید نشین

235 بازدید | 13 پست

هیچ وقت از رحمت خدا نا امید نشین 

خدایا شکرت خدایا به همه چشم انتظارا بچه بده ممنون امام رضا جان برا سلامتی دختر عزیز تر از جانم زهرا ساداتم یه صلوات میفرستی 🥰تویی که داری الان این امضا رو میخونی و چشم انتظار نی نی هستی امیدوار باش و کم نیار و دنبال درمانت برو 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من در بدترین شرایطم از رحمت خدا ناامید نمیشم بخدا ب جرات میتونم قسم بخورم هیچکس زندگی منو نداشته اصن ی چیزه عجیبیه زندگی من غیر قابل باور ولی ایمانم ب خدا خیلی قویه

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘

از رحمت خدا نومید نمی شوند مگر کافران این آیه قرانه

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

گاهی اینقدرررر تلاش میکنی نمیرسی 

گاهی اینهمه سال صبر میکنی اما اثری نمیبینی

گاهی میبنی که اطرافیانت که دلت رو به بدترین شکل شکستن و الان حداقل به ظاهر خوشن و به همه چی رسیدن انگار نه انگار که دلت رو نابود کردن

دلسرد میشی از همه چی حقم داری مگه ادمی چند سال زندست که همش به حسرت و نرسیدن بگذره

گاهی شعارم دل ادمو اروم میکنه

از رحمت خدا نا امید نشین

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
گاهی اینقدرررر تلاش میکنی نمیرسی  گاهی اینهمه سال صبر میکنی اما اثری نمیبینی گاهی میبنی که اط ...

دقیقا

عزیزم

یک سریا تو  زندگی. خوش و خرمن میان شعار میدن

تو هر زمینه

و لی بهتر کاری به دین و خدا نداشته باشید

هیچ جای دنیا چکشی تو رو وادار نمیکنن که به خدا و دین خدا ایمان داشته باش

خواهشا انقدر بحثای مذهبی بی نتیجه راه نندازید

اگه علمی دارید 

حرف بزنید

و یا کمکی میخوایید بگید

از این کارای بی نتیجه دست بکشید

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792