شیوانی مدیر عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 1863 عنوان طول سرویکس | مشاهده متن کامل بحث + 1528 بازدید | 41 پست بچه ها میشه طول سرویکس تو هفته های حدود ۳۰ یهو کم بشه؟ بعد اگر کم بشه علایم خاصی داره یا فقط با سونوگرافی میفهمن؟ 1398/07/21 | 13:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمم عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 1688 یعنی مثلا من اولش همش درگیر قلب بودم، بعد شد غربالگری اول، بعد آنومالی بعد باز حرکتهاش کم و زیاد میش ... عزیزم تازه از این به بعد حرکاتش مهم تره نسبت به قبل ؛ واینکه ازمایش قند دادی؟؟؟ گر نگهدار من انست که من میدانم ؛ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🤰🤰🤰
شیوانی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 1863 عزیزم تازه از این به بعد حرکاتش مهم تره نسبت به قبل ؛ واینکه ازمایش قند دادی؟؟؟ بله هفته پیش دادم، همه چی خوب بود، حالا هفته دیگه سونو ۲۸ هفته دارم، چی رو بررسی می کنن؟ ببخشید من خیلی نگرانی دارم
aziim عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 962 😥😥از استراحت مطلق متنفرم منکه تو خونه دارم دق میکنم😭😭😭😭 مَن حَتی اَگه قَلبَم مِنَت تَپیدَن سَرَم بِزاره دَرِش میارَعم😕
فاطمم عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 1688 بله هفته پیش دادم، همه چی خوب بود، حالا هفته دیگه سونو ۲۸ هفته دارم، چی رو بررسی می کنن؟ ببخشید من خ ... عزیزم درکت میکنم من خودم انقدر بارداری سختی رو گذروندم که کسی باور نمیکنه ؛ ولی سعی کردم قوی باشم و ارامش خودمو حفظ کنم. گر نگهدار من انست که من میدانم ؛ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🤰🤰🤰
شیوانی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 1863 😥😥از استراحت مطلق متنفرم منکه تو خونه دارم دق میکنم😭😭😭😭 اره خیلی سخته ولی دیگه چیزی نمونده، انشالاه بچت سالم میاد بغلت خستگیت در میره
aziim عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 962 اره خیلی سخته ولی دیگه چیزی نمونده، انشالاه بچت سالم میاد بغلت خستگیت در میره خیلی ممنون 😘انشالا واسه منکه این آخر آخرا لحظه به لحظش داره با عذاب میگذره 😥 مَن حَتی اَگه قَلبَم مِنَت تَپیدَن سَرَم بِزاره دَرِش میارَعم😕
شیوانی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 1863 خیلی ممنون 😘انشالا واسه منکه این آخر آخرا لحظه به لحظش داره با عذاب میگذره 😥 والا برای منم خیلی سخت و طولانی داره میگذره ولی میگن اولین بار که بخنده همه چی یادت میره 😁
aziim عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 962 والا برای منم خیلی سخت و طولانی داره میگذره ولی میگن اولین بار که بخنده همه چی یادت میره 😁 انشالا که زود تجربش بکنیم😍 مَن حَتی اَگه قَلبَم مِنَت تَپیدَن سَرَم بِزاره دَرِش میارَعم😕
شیوانی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 1863 انشالا که زود تجربش بکنیم😍 انشالاه، شما هم همینطور 🌼
یسنـابانـو٩٨ عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 2838 اها خداراشکر.اخه من سابقه زایمان زودرس دارم ۲۵ هفته دوسانت رحمم بازشد و جفتم کنده شد کلی خونریزی کرد ... ایشالله ک چیزی نمیشه عزیزم شما بیشتر استراحت کن پیاده روی زیاد نرو مراقب خودت باش
ملیسا۱۳۷۳ عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 20723 ایشالله ک چیزی نمیشه عزیزم شما بیشتر استراحت کن پیاده روی زیاد نرو مراقب خودت باش ممنونم ان شااله خودتم بچتوسالم بغل میگیری