2777
2789
من فعلا وقت دارم الا۱۳هفته ام...میخوام بدونم بعدش درد داره کلا عمل سختیه یا ن؟

در حد یه ربع بیهوشی داره ؛ وقتی به هوش اومدی یکم درد مثل پریودی داری؛ که واسه من قابل تحمل بود اگه زیاد بود مسکن میگیری؛ عصر مرخصی از بیمارستان 

تا یه هفته لکه بینی داری و باید استراحت مطلق باشی حالا بستگی به وضعیتت دکترت میگه چقد استراحت کن من یه هفته فقط واسه دستشویی پا میشدم بعدم استراحت نسبی بوده تا الان 

از دستشویی فرنگی باید استفاده کنی 

سوال دیگه ای بود در خدمتم

گر نگهدار من انست که من میدانم ؛ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🤰🤰🤰
بعد سرکلاژ دیگه تااخرش احتیاج نیس استراحت مطلق باشیم؟یعنی دیگه ادم خیالش راحته زایمان زود رس نمیگیره ...

عمل راحتیه سختیش بعدش هست که باید استراحت مطلق باشی🙄

البته بعضی دکترا میگن استراحت نسبی مثلا در حد غذا درست کردن 

ولی من مطلقم 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد سرکلاژ دیگه تااخرش احتیاج نیس استراحت مطلق باشیم؟یعنی دیگه ادم خیالش راحته زایمان زود رس نمیگیره ...

واسه جلوگیری از زایمان زودرس من شیاف فرنوژست و امپول پرولوتون میزدم هفتگی ؛ دیگه باید مراعات کنی نزدیکی ؛ پله ؛ پیاده روی زیاد ممنوع کلا باید استراحت نسبی رو داشته باشی 

وای تاخربارداری ؟خیلی سخته استراحت من دیگه کلافم

بله 

کلا خونه زندگی ول شده 

خونه مامانم همه اش دراز کشیدم فقط برا دسشویی بلند میشم 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
چه جالب من تو 18هفته 31بودم دکترم گفت خوبه لازم به سرکلاز نیست

خوب من لکه بینی داشتم از اول باردری و جفتم خیلی پایین بود ، دکترم گف پساری یا سرکلاژ که من گفتم سرکلاژ ؛ واقعا خیلی خوب شد عمل کردم خیالم راحت شد 👌

سلام عزیزم...سرکلاژ عمل سختیه؟بعدش درد داره؟یکم دربارش توضیح میدی؟ من احتمالا بایدسرکلاژبشم خیلی نگ ...

عزيزم نگران نباش

تو اتاق عمل كه بي حسي ازكمر انجام دادن برام

درد كه تاوقتي كه بخيه هاتو باز كني داري

درد واژن منظورمه

امپول بايد هرهفته بزني تا اخر بارداري

يه سري مراقبت داره عزيزم

نه عزیزم اون موقع خوب باشه دیگ خوبه من اولش ٣٥بودم بعد شدم ٣٤ دیگ اکی بود مشکلی پیش نیومد

اها خداراشکر.اخه من سابقه زایمان زودرس دارم ۲۵ هفته دوسانت رحمم بازشد و جفتم کنده شد کلی خونریزی کردم. به دکترم گفتم سرکلاژم کن میگه اگه سرویکست کوتاه شد انجام میدم اگه نشد ن.منم میترسم ک یدفعه کوتاه بشه

در حد یه ربع بیهوشی داره ؛ وقتی به هوش اومدی یکم درد مثل پریودی داری؛ که واسه من قابل تحمل بود اگه ز ...

ببخشید یه سوال، از هفته ۲۶ به بعد آدم باید نگران چه چیزایی باشه، یعنی چه چیزهایی مهمه؟؟

ببخشید یه سوال، از هفته ۲۶ به بعد آدم باید نگران چه چیزایی باشه، یعنی چه چیزهایی مهمه؟؟

نگران هیچی  عزیزم

نگران هیچی  عزیزم

یعنی مثلا من اولش همش درگیر قلب بودم، بعد شد غربالگری اول، بعد آنومالی بعد باز حرکتهاش کم و زیاد میشد هر روز میرفتم ضربان قلب می گرفتم، حالا یکم ضربه هاش قوی تر شده بهتره، دیگه چه اتفاقی میتونه نگران کننده باشه؟