2777
2789
عنوان

دوره مادر شوهر بازیو عروس بازی خواهر شوهر بازی هنوز نگذشته؟؟؟😒

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 68 پست
دردو دل کنن ولی نه دیگه دعوا و کتک کاری و فحش ب مادرشوهراشون اینجا

من تو نامزدی و هفته اول عقدم همش تو ذهنم بود چرا جاری ها با مادرشوهرم سرسنگینن

بعد از یه هفته که اون روشو نشون داد دیم چقدر جاری هام خوبن...

ندیدی که میگی

یکی بهت بگه زشتی 

فلانی از تو جوون تره 

فلانی باباش بهش خونه و ماشین داده

حقوق زن مال مرده 

جهیزیه رو میارن برای داماد

و...مخ شوهرتو بخوره 

نظرت چیه 

من تو نامزدی و هفته اول عقدم همش تو ذهنم بود چرا جاری ها با مادرشوهرم سرسنگینن بعد از یه هفته که او ...

ا😐😐😐الحمدااله ک نیست حالا خوبیش اینه شوهر من حرفیم اگه مامانش بزنه نمیاد بهم بگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

در ضمن گاهی برای ادم مشکلی پیش میاد که کسی رو برای در دل نداره و اینجا کلی گوش شنوا هست که هم شرایطت ...

عزیزم اون شوهرم بودو بی اعتمادی اخه خودت بعضی تاپیکارو نخوندی مادرشوهر نفهمم مادرشوهر بیشعورم خواهر شوهر فلانم من نمیگم دردو دل نکنیم اما خدایی بعضیا شورشو درآوردن میان تاپیک میزنن مثلا مادر شوهرم امروز امده گفته فضولم کجا میرین؟؟؟بقیم اومدن زیرش بدوبیراه الان کجاش بده زنه بی سیاست اومده یه سوال پرسیده قتل ک نکرده امدن براش تاپیک زدن بعضیامون خودمونم کرم داریم بخدا

شمایی ک تاپیکای منو زیرو کردی یچی توش پیدا کنی یبار اومدم سر یه موضوع کوچیک ب یکی فحش بدم بخدا منم مادرشوهرم یه موقعهای زیرآبی میره ولی اینجا دیگه سورشو درآوردن سر یه حرف کوچیک چقدلیچار بار مادرسوهرا میکنن

اينو نگيم اونو نگيم ديگه چي بگيم  🤭🤭

بگین بابا من غلط بکنم بخام تایین تکلیف کنم من کی باشم میگم اخه سر موضعا موچیک تاپیک نزنیم بخدا خودمونم پسر دارمیشم مادر شوهر دار میشم عروسم مثل دختر خوده ادم بعضیا دیگه خدایی کلا مادرشوهر ستیزی دارن اونایی ک مادر شوهراشون بدن بحثشون جدایت

2803
شوهرت عاقله که میره پشت سرت به مادرش میگه زنم میگه غذاتون بدمزه ست؟؟؟؟؟

خوله به حساب خودش نمک میریزه صدبار بهش گفتم شاید به دل بگیره ک قطعا میگیره ولی ب حساب خودش نمک میریزه منو شیرین کنه ولی نمیدونه داره خراب میکنه از این لخاظ شوهرم عقل نداره😂😂😂ولی بحث جدی باسه نمیگه چیزی

عزیزم اون شوهرم بودو بی اعتمادی اخه خودت بعضی تاپیکارو نخوندی مادرشوهر نفهمم مادرشوهر بیشعورم خواهر ...

من زیر و رو نکردم ولی خواستم بگم تا جای کسی نبودی نیا قضاوت کن تو نمیدونی چی به دلش میگذره که بهشون فحش میده منکه دلم ازشون خونه بی دلیل بلاهایی سرم میارن که بگم خودتم داغ میشی.تو یه ساله عروسی کردی و خودتم فک کنم خیلی بیخیالی و حرفاشون و رد میکنی یا اینکه اونا خوبن ولی دلیل نمیشه بهشون حرفی نزنیم جلو روشونم نمیگیم اینجا میگیم شاید دلمون اروم بشه این حقم نداریم؟خب شما اگه قبول ندارین و بدتون میاد عنوان رو دیدین نیان داخل 

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
اینجور که من توی سریال های خارجی متوجه شدم توی کشورای دیگه مخصوصا غرب معمولا مادرشوهرا یکی از ع ...

بخدا منم همینو میگم منم همینکاذو میکنم اگه یه حرفیم میشنوم اصلا بها نمیدم میگم اونم مادرشه چی بگم الان 

دقیقا تا موقعیتش پیش نیاد کسی نمیدونه من با شوهرم دعوام شد خونه بابام بودم مادرشوهرم ازهیییچی خبرند ...

😐😐😐😐😐تو هرچی بگی حقته دعوا زن شوهری😳😳😳چیکار ب بقبه

2804
من زیر و رو نکردم ولی خواستم بگم تا جای کسی نبودی نیا قضاوت کن تو نمیدونی چی به دلش میگذره که بهشون ...

راست میگی واقعا یا من بیخیالم یا اونا خوبن ولی خدایی قبول کن بعضیا اینجا کلا مادرسوهر ستیزی و خاله زنک بازی راه انداختن سرریه حرف کوچیک میان تاپیک میزنن مادر شوهرم گفته کجا رفته بودین

شاید واقعا بعضیا مادرشوهرتی بدب دارن اونا حق دارن قبول من اشتباه کردم کلی گفتم ولی بعضیامونم زیادی لوسیم خدایی