2777
2789
عنوان

ای خدا 😭😭😭😭😭😭

122 بازدید | 9 پست

بیکار شدم.... اونجایی که توش کار میکردم تعطیل شد.... حالا چیکار کنم؟... تو رو خدا برام دعا کنید یه کار پیدا بشه... دارم دیونه میشم... تو شوکم... کلی قرض دارم برای جهازم... خانوادم ندارن بهم دن.... خدایا.... چیکار کنم... دعام کنید فقط...

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الهی رزق و روزتون فراوون باشه و کارپردرآمد و پربرکت قسمتتون 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

کجایی؟

اگه نزدیکی رباط کریم برو گرجی نیرو میخواد 

روزی 12 ساعت کار ماهی نزدیک 4 تومن میده 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
شهرستانم

اهان 

ایشالا کار پیدا میکنی 

خدا بزرگه 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم