2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اغراق نیست عزیزم این جور خانم ها همسرانی مثل علامه طباطبایی دارند.با مردان معمولی قابل قیاس نیستند.

کسیکه بایدنکتشو می گرفت گرفت مثل شما.بقیه اندازه نوک دماغو دیدن وکامنت اعتراض گذاشتند.🦋

غم باد بگیرم که شوهرم فکرش بهم نریزه  الله اکبر

دوست عزیزم نکته این شرح حال،اندر احوالات خیلی ازمازنهاودخترهاست که خیلی ازوسایل وشرایط رفاه برامون فراهمه ولی باکوچکترین مشکل وسختی به جان همسروپدرمون غرمیزنیم وعاصیش می کنیم درحالیکه باتدبروزیرکی زنانه میتونیم شرایط رو درست کنیم.(بحث خانمهاییکه واقعن مظلوم واقع شدن در زنگی زناشویی جداست)وگرنه ماکجاوخانمی با این صبروکمالات کجا

دوست عزیزم نکته این شرح حال،اندر احوالات خیلی ازمازنهاودخترهاست که خیلی ازوسایل وشرایط رفاه برامون ف ...

سلام شما همون خانمی هستین که قرار بود بعد از ماه صفر پارسال با یه آقایی عقد کنین؟ در جریان تاپیکاتون بودم ولی چون عضو نی نی سایت نبودم  و خواننده خاموش بودم گمتون کردم ببخشید فضولمااا خیلی کنجکاو بودم که بپرسم ازتون چرا کارتون با اون آقا نشد؟ بازم ببخشید که فضولم🙈🙈🙈اگه دوس داشتین جواب بدین 

سلام شما همون خانمی هستین که قرار بود بعد از ماه صفر پارسال با یه آقایی عقد کنین؟ در جریان تاپیکاتون ...

سلام عزیزم بله خودم هستم.نشد دیگه خدانخواست.جریاناتی که وسط بودومربوط به ایشون میشدخیلی پیچیده ترشده بودودیگه نمیشد

سلام عزیزم بله خودم هستم.نشد دیگه خدانخواست.جریاناتی که وسط بودومربوط به ایشون میشدخیلی پیچیده ترشده ...

ان شاء الله هر چی خیره براتون پیش بیاد

دیگه ازش خبری ندارین؟ به نظر خیلی بهتون علاقه مند بود هیچ راهی ندارین به هم برسین؟