2777
2789
عنوان

يخچال چي بخرم ؟

8653 بازدید | 46 پست

سلام خانوما دارم براي جعيزيه يخچال ميخرم ، بين هيماليا و رنزو و الكترو استيل موندم( نامفته نماند بعد از تحريما ي جديد الكترو استيل ديگه موتوراش ايتاليايي نيستو الان ي سال داره موتو چيني ميزنه) ، كسي رنزو داشته؟ ميگن مال شركت سامسونگه

هیمالیا نخر من دوستم داشت 2بارعوص کرد. یه بارکه جهزیه چیده بود. رفته بودن یه هفته بعد امدم دیدن تمام گوشت ها و سایل فریزی خراب شده  و آشپزخونه افتضاح شده. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیمالیا نخر من دوستم داشت 2بارعوص کرد. یه بارکه جهزیه چیده بود. رفته بودن یه هفته بعد امدم دیدن تمام ...

خوب پس نميخرم هر دو بارش خراب شده بود ك ميگي دو بار عوض كرد؟

ببین شوهر من کاسب امین حضوره،هر ۳تای اینا چینیه،بهترین یخچال ایرانی الان الکترو استیله

واي واقعااا شوهرت تو امين حضوره؟ پس اون درستشو بهت ميگه چه خوب شد ..... ما اصفهانيم اينجا تحقيق كرديم بمون گفتن رنزو خيلي خوبه و همون سامسونگ ميزنه ماركشو عوض كرده...... بعدم گفتن الكترو استيل قديما خوب بود موتورش ايتاليايي بود الان بعد از تحريما موتورش بد كيفيت شد، ميتوني ي اماره دقيق بهم بدي  ؟ خيلي ممنونت ميشم كمك بزرگي ميكني

واي واقعااا شوهرت تو امين حضوره؟ پس اون درستشو بهت ميگه چه خوب شد ..... ما اصفهانيم اينجا تحقيق ...

ببین عزیزم بجز اینکه شوهرم امین حضورهمن خودمم اونجا کارمند شرکتم،ببین الان ال جی و سامسونگ هم چیتی هستن، اونوقت رنزو که میگن همون سامسونگ میزنه هم پس چینیه، همه امین حضور میدونن بیای بپرسی هم میگن تو مارکای ایرانی الکترواستیل حرف اول رو میزنه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792