2789

زنداداشم اونجا سزارین کرد راضی بود.خودمم پسرم فتغشواونجا عمل کردم خوب بود

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!

من سینا بودم،اگ سوالی داشتی در خدمتم😊

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخه زایمانم طبیعیه.میگن بنت الهدی فقط پول میگیره.حالا موندم چیکار کنم.اگه بیمارستان موسی بن جعفر خوب ...

من بودم ميرفتم بنت الهدي

تيكر ارزوهامه و باردار نيستم🌷❤️❤️❤️❤️❤️  به ارزوهايم قول رسيدن دادم 💐
ماهی طلا جان خوب نیس بیمارستانش؟

ببين من اونجا زايمان كردم، واسه پسرم يه مشكلي پيش اومد ك يه هفته بستري شد، ما مامانايي ك بچه هامون بستري بودن خيلي اذيت كردن، كادر پرستاري بخش كودكان خيلي بي احترامي كرد بهمون و وقتي يكي از مامانا اعتراض كرد گفت ميخواستين بيمارستان خصوصي برين ك اينجا باهاتون اينجوري نكنن... 

ادم ب اندازه كافي غم داره ك بچش بستريه، همراه نميشد داشته باشي، شكمت پر از بخيه، خودت تنهايي بايد از روي تخت پاشي بري ب بچت شير بدي باز برگردي، اكثر مامانا نشسته ميخوابيدن ك بتونن راحت بيان پايين، دو نفر بخاطر اين وضعيت بخيه هاشون عفونت گرفت

تيكر ارزوهامه و باردار نيستم🌷❤️❤️❤️❤️❤️  به ارزوهايم قول رسيدن دادم 💐

متخصص زنان و زایمان در تهران

با کلیک روی لینک بالا لیست پزشکان متخصص زنان و زایمان همراه با آدرس و خدماتی که ارائه می دهند را مشاهده می کنید

برای دیدن لیست بهترین متخصصین مراقبت های دوران زایمان لینک زیر را ببینید

متخصصین مراقبت های دوران زایمان در تهران

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که کلینکشون 
واقع در خیابان ولیعصر .داخل سایتشون کلی مقاله اعم از سرطان تیروئید و درمان آن، عفونت رحم و علائم آن ، سونوگرافی داپلر رنگی، تفسیر آزمایش ماموگرافی ، و سونوگرافی تعیین جنسیت دارند. تفسیر سونوگرافیو تفسیر سونوگرافی بیضه هم به صورت رایگان هستش بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید