2777
2789
عنوان

حسین اقا!

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 96 پست

سلام. من کامنتهای دوستانو نخوندم استارتر، اما باید بگم که معمولا این عدم درک، متقابل هست‌.

خیلی از آقایونم هستن که وقتی برمیگردن خونه به خانمشون میگن مگه تو از صبح چکار کردی که خسته ای؟ خسته منم که بیرون کار میکنم. حالام میخوام استراحت کنم. دیگه به این فکر نمیکنن همین خانمی که به کارای خونه و بچه رسیده و چراغ خونتو روشن نگهداشته حالا احتیاج داره در کنارش باشی بهش محبت کنی گاهی ببریش گردش و خرید. اون بخاطر توئه که از صبح تو خونه داره زحمت میکشه وگرنه آب و نونش کم نبوده که. خونه باباش میخورده و میخوابیده و این بار سنگین مسوولیت رو هم به دوش نمیکشیده.

کار خونه تنها شغلیه که بدبختانه بازنشستگی نداره. مثل شما که هی بیاید و بگید من دارم کار میکنم بخاطر شما....اون طفلی همه کار میکنه و تازه به نظر خیلی از آقایون، این مساله چندانم مهم نیست.

زدی کله صبح اعصابمونو داغان کردی 

اگه امروز هر کسی با شوهرش دعواش شد گناهش گردن شما

خانوما بریزید سر شوهرتون

کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانمها هم کار میکنن..کیه که از صبح تا شب سرویس میده تو خونه.ظرف میشوره.نهار میپزه.خونه رو تمیز میکنه.لباس شسته.خونه مرتب.بچه ها آماده میکنه میفرسته مدرسه.لباسها اتو.مریض میشید پرستاری میکنه.بعد آقایون میگن به خاطر شما.وظیفته دیگه

خوشحالی یعنی ....