2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما میگیم خوشِ حلالت. ولی یک سوال:اگه کسی حلالیت بخار و تو از ته قلب حلالش نکنی و زبونی بگی حلالت تک ...

اون بخشیده میشه چون حلالی خواسته و شما گنهکار چون نبخشیدی

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد

بگو شماهم دعامون کنید اونجا..ازین پاچه خواریای مسخره

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
اگه زبونی بگی حلالت واقعا حلالش میشه من پرسیدم از دفتر مرجع

ولی من نمیخام حلالش کنم. پس چی بهش بگم؟

لیلای من کجایی ، دلم برات تنگ شده.کاش دوباره ببینمت.دوست خوبم لطفا یک روزی دوباره سر راهم قرار بگیر. میخام بغلت کنم. باز با هم درد دل کنیم و دیگه از هم جدا نشیم. هیچ میدونی چند ساله ندیدمت،چند ساله صداتو نشنیدم؟یعنی دیگه بس نیست؟هر سال روز تولدت رو بهت تبریک میگم،روز تولد حضرت علی اکبر رو بهت تبریک میگم،سال نو رو تبریک میگم.میشنوی؟یادته میگفتی من لیلام،مامانِ علی اکبر و تو نرگسی،مامانِ مهدی؟هر کس لیلای منو میشناسه اونو به من برسونه. لیلای خوبم برگرد😔😔😔
یا سکوت کنید یا بگید حلال نمیکنید .یا بحث رو عوض کنید 

اگه در جواب ی چیز بی ربط بگم و نگم حلالت چی؟مثلا بگم خواهش میکنم

لیلای من کجایی ، دلم برات تنگ شده.کاش دوباره ببینمت.دوست خوبم لطفا یک روزی دوباره سر راهم قرار بگیر. میخام بغلت کنم. باز با هم درد دل کنیم و دیگه از هم جدا نشیم. هیچ میدونی چند ساله ندیدمت،چند ساله صداتو نشنیدم؟یعنی دیگه بس نیست؟هر سال روز تولدت رو بهت تبریک میگم،روز تولد حضرت علی اکبر رو بهت تبریک میگم،سال نو رو تبریک میگم.میشنوی؟یادته میگفتی من لیلام،مامانِ علی اکبر و تو نرگسی،مامانِ مهدی؟هر کس لیلای منو میشناسه اونو به من برسونه. لیلای خوبم برگرد😔😔😔
اگه در جواب ی چیز بی ربط بگم و نگم حلالت چی؟مثلا بگم خواهش میکنم

نه خب جواب نباید جوری باشه که اون خیالش راحت بشه خواهش میکنم خیالشو راحت میکنه 

مثل این میمونه که من بگم گوشیتو ببرم برا خودم تو ام بگی خواهش میکنم خب این یعنی ببر دیگه.

وقتی کسی حلالیت بطلبه و در جواب خیالشو راحت کنی یعنی حلالش کردی.

نه خب جواب نباید جوری باشه که اون خیالش راحت بشه خواهش میکنم خیالشو راحت میکنه  مثل این میمونه ...

ممنون از توضیحاتت