2777
2789
عنوان

مادرشوهر😐

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 62 پست
نیخدا  اخه هر چی میگم مامانم هی میگه قدر بدون و....اعصابم خورد میشه والا انگار چیکار کردن&nbs ...

من باردار بودم میرفتم خونه مادرشوهرم چندروز چندروز میموندم میگرفتم میخوابیدم همش همه چیزم حاضر بود.باردار بودم اثاث کشی داشتم.خودم نرفتم.مادرشوهرم رفت خونرو تمیز کرد تحویل داد خونه جدید رو تحویل کرفت تمیز کرد.ولی خب اینا جز خوبان خیلیام بدهستن بازم باید قدر بدونی

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دختر من نميگم دستو پاشو ببوس ولي خدايي نگو مگه چكار كردددد من باردار بودم با دخترش يه زمان همه جوره به اون ميرسيد بعد ميومد ميگفت امروز اينو پختم براش اونو پختم اخي تو كسي رو نداري برات بپزه وقتي هم زاييدم منو برد خونه اش جلو همسايه ها فيس بده سه روز بهم غذا نداد و اينقدر اذيتمون كردم كارمون به بيمارستان كشيد بچه ام ده شب بستري شد عزيزم قدر بدون اينا فقط يه نمونه اش  بود نگم برات كه ميرفت نذر ميكرد بچه من بميره كه خدا سر خودشون اورد بچه دخترش فوت شد

نیخدا  اخه هر چی میگم مامانم هی میگه قدر بدون و....اعصابم خورد میشه والا انگار چیکار کردن&nbs ...

جمله بندیات یه جوریه

اول میگی حتی ظرفامم برام شست

حتی کلمه ی تاکیدیه

یعنی خودت اعتراف میکنی بیش از حد کار کرده

ولی پست بعدی میگی انگار چه کار کرده

با خودت چن چندی🥴

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
بهش حسودی میکنی؟ 

ن خدایی حسودی نمیکنم ولی انقدر بی ادبه حتی جواب سلام منم نمیده 

مثلا رفته بود با شوهرش دعوا کرده بود چرا شوهر من تو کارا خونه کمک من میکنه شوهر اون زیاد کمک نمیکنه 

بخدا دست ب گوشت و مرغ نمیزنه اصلا از نظر مالی دستاش پر طلاس

همه کاراشو مادر شوهرم میکنخ 

اخهرم میاد برا من جنگ درست میکنه 

شوهر من از بعد دعوای اون و شوهرش دیگه کمک من نمیکنه 

یا الکی حرف میزنه 

خیلی بده دروغ میگه ک منو خراب کنه 

لجم میگیره ازش 

اخه ی جاری هامم خونه مادر شوهرمه  ب اون خیلی میرسه بیشتر از من 😐 بعد ک هی مامانم میاد میگه خ ...

شاید اون بیشتر از شما نیاز ب کمکش داره و از پس کاراش برنمیاد

مادرشوهر خیلی خوبی داری عزیزم خدا براتون حفظش کنه

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

نه نیست اصلا نمیره خونه پسرهاش عروس و نوه پسری راه نمیده خونش فقط دخترش و بچه های اون مهمن اگه بر حسب اتفاق سالی یبار بری خونشون باید بری دو دقیقه بشینی زود پاشی بیای و بی اجازه وارد اتاق خواب نشی و بی اجازه وارد اشپزخونه نشی کافیه یا بازم بگم؟؟

الهی به امید تو

مامانت راست میگه قدرشو بدون چونکه وظیفش نیست داره بهت لطف میکنه حتما عروس خوبی هستی که انقد دوست داره توهم در جواب محبتش قدردانش باش😊😉

این نیز بگذرد...                                   
جمله بندیات یه جوریه اول میگی حتی ظرفامم برام شست حتی کلمه ی تاکیدیه یعنی خودت اعتراف میکنی بیش ا ...

اره خدایی میدونم کار کرد کمکم نمیگم نکرد خیلی هم کمک کرد خداوکیلی

ولی میگم برا جاریم بیشتر کرد 

من باردارم و بچه کوچیک دارم ولی جاریم سالمه هیچیشم نیس

خیلی هم بچه ننس 

میگم اونقدری نیس ک انقدر هی مامانم میگه تشکر کن و از این حرفا 

چرا اندازه اون جاریم ب من کمک نمیکنه؟

مامانت راست میگه قدرشو بدون چونکه وظیفش نیست داره بهت لطف میکنه حتما عروس خوبی هستی که انقد دوست دار ...

من خدایی کاری ب کار کسی ندارم ولی بخدا اون جاری قبلیم خیلی اذیتم میکنه ازش متنفرم