2777
2789
مسیح علینژاد و ببین و درس بگیر ادم از دیدنش لذت میبره

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
اونایی که میبینی خوشگل بنظرت میان فقط خوب بلدن ارایش کنن ولباس ست کنن یعنی پوست وموخوبی نداری؟؟؟

پوستم ک خوب نیس

سرمم شوره شدید گرفت نمیدونم چرا 

موهامو به اون بلندی کوتاه کردم هیچ اثری نکرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمادبا تلقین نتیجه گرفتی؟

بله خیلی وقتی ۹۵ کیلو شدم با ذهنم تمرکز میکردم به بدنم میگفتم به بدنم من این نیستم چربی هارو ازم دور کن منو عذاب میدن و به خودم میگفتم دستورو به بدنم دادم و حالا میدونم فردا قطعا یکم از چربی هام کم میشه هر بار بستنی میخواستم تشبیهش میکردم به یه چیز کثیف که چندشم بشه از خوردنش و شبا مور میکردم چقدر بستنی شبیه فلان چیزه بده یا نوشابه مطمعنم توش فلان چیزو میریزن که نفرت پیدا کنم از خوردنش

پوستم ک خوب نیس سرمم شوره شدید گرفت نمیدونم چرا  موهامو به اون بلندی کوتاه کردم هیچ اثری نکرد ...

سوره که درمان داره شاید قارچ فصلی اولا برودکتر اگه نمیتونی شامپو سلنیوم سولفاید ناژو ۱درصد واسه من خیلی خوب بود 

سوره که درمان داره شاید قارچ فصلی اولا برودکتر اگه نمیتونی شامپو سلنیوم سولفاید ناژو ۱درصد واسه من خ ...

این شامپویی ک گفتی داروخانه هست؟؟چقدر هزینشه؟؟

یکی از فامیلامون از شونه من استفاده کرد بعد من نمیدونستم ک استفاده کرده 

زدم ب سرم این دیگه موندگار شد تو سرم

من ۹۵ کیلو بودم و شدم ۶۰ کیلو اما الان باز چند ماهه خودمو رها کردم ولی چاق نیستم

یعنی میخوری وچاق نمیشی بخاطر تلقینه؛منکه بعد زایمانم خیلی بدشدم رژیمم ۴روز میگیرم ۲ روز میخورم اراده ندارم 

یعنی میخوری وچاق نمیشی بخاطر تلقینه؛منکه بعد زایمانم خیلی بدشدم رژیمم ۴روز میگیرم ۲ روز میخورم اراده ...

کم‌میخورم کلا اما الان ۵ کیلو میخوام کم کنم و دوروزه باز شروع کردم اینو بگم اصلا شکم ندارم .نیمتنه و شلوار میپوشم ولی رونام زود چاق میشه متاسفانه .

با شامپو یا یه چیز دیگه بزن که باهاش صورتتو میشوری 

زنداداش من چندسال پیش توحموم همیشه صورتشو با کیسه میشست میگفتیم کیسه نکش مگه چقدر چرکه صورتت حالا جلو افتاب بره عین لبو میشه پوستش نازک شده