2777
2789
عنوان

پولیپ رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 3732 بازدید | 87 پست
ممنون از راهنماییت گلم  به خاطر اینکه رزاقی مشخص نیست بمونه ایران حالا بازم موندم میکرو پیش رزا ...

رزاقی فعلا تا عید هستش

میکرو پیش رزاقی یا عارفی خیلی فرقی نمیکنه چون هردوشون خوبن

قیمت بگیر از ابن سینا و بهمن چون عارفی تو هردوش هست

ولی رزاقی فقط تو بهمن انجام میده

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍
آره سونو سه بعدی دقیق تر از عکس رنگیه اینجوری لاقل اگه مشکلی نداشتیم میکرومونم عقب نمیوفته بخاطر هی ...

ممنون صبا جونی

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رزاقی فعلا تا عید هستش میکرو پیش رزاقی یا عارفی خیلی فرقی نمیکنه چون هردوشون خوبن قیمت بگیر از ابن ...

من پیش رزاقی رفتم از دقت و بررسیش خوشم اومد ولی رفتن خارج نشد برم پیشش حالا هم که تا عید گفته بعد مشخص نیست  تا حالا پیش عارفی نرفتم ببینم چطوره یکم تو شک موندم😐

خدایا به داده ونداده هات شکر شکر شکر مواظب همه نی نی ها باش خداجون
من پیش رزاقی رفتم از دقت و بررسیش خوشم اومد ولی رفتن خارج نشد برم پیشش حالا هم که تا عید گفته بعد مش ...

اگه اخلاق دکترت مهمه برات باید بگم ک عارفی اصلا دقتش عین رزاقی نیس

یعنی ماماش بار اول آزمایشاتو نگا میکنه اگه نیاز باشه آزمایش جدید مینویسه اگه آزمایشات کامل باشه دکتر هم تو پنچ دقیقه ویزیتت میکنه اصلا جواب سوالات مریضو هم نمیده یا اصن نمیگه قبل از بارداری داروهات چیه!

ولی داروهاتو تو بارداری کامل میده اما یکم مغرور و کم حرفه

اگه اخلاق دکترت مهمه برات باید بگم ک عارفی اصلا دقتش عین رزاقی نیس یعنی ماماش بار اول آزمایشاتو نگا ...

😣😣😣😣😣😥چه بد من خیلی میپرسم دوستدارم بدونم چی به چیه

ولی دکترا حوصله ندارن اکثرا وقتشون پر ودوست ندارن توضیحی بدن

😣😣😣😣😣😥چه بد من خیلی میپرسم دوستدارم بدونم چی به چیه ولی دکترا حوصله ندارن اکثرا وقتشون پر ودو ...

رزاقی واسه هر مریضی خیلی وقت میذاره ولی عارفی سریع میزیت میکنه

ولی دارو مثل همدیگه میدن

بلخره همه دکترا اخلاقشون مثل هم نیست

چن تا سقط داشتی؟یکم درباره خودت توضیح بده

من پیش رزاقی رفتم از دقت و بررسیش خوشم اومد ولی رفتن خارج نشد برم پیشش حالا هم که تا عید گفته بعد مش ...

عارفی   بد اخلاق نیست  میدونی چجوریه   اخلاقش  اونجوریه  انگار  ...  یبار اومده بود تلویزیون   مجری   لبخند میزد منتظر بود اونم لبخند بزنه   ولی عارفی  اخرش یه خنده   نیم  ثانیه ای کرد..   من خندم گرفت  باور کن   فک کنم  زیادی مغرور  و خشکه   بیچاره شوهرش 🥰موندم   چرا اینقدر   مریض  داره فقط .. 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
رزاقی واسه هر مریضی خیلی وقت میذاره ولی عارفی سریع میزیت میکنه ولی دارو مثل همدیگه میدن بلخره همه ...

چندبار سقط داشتم حالا هر درمانی  کردم حامله نشدم اسپرم ضعیفه یکم 

@ساغرسابق۱۳    ساغر جون رزاقی چه روزهای مطب هست چه ساعتی باید زنگ بزنیم

شنبه تا ۴  شنبه هست  ...الان زنگ بزن  عزیز  

صبا هم یه دکتر گفته بود  از اونم واسه هفته دیگه وقت گرفتم  من ...   عارفیه  که زودتر بهم وقت نداد گفت   اصلللااااا  زودتر جا نداریم سر دکتر فوق العاده شلوغه 😏😏😏

دکتر اسمش  فروتن  بود ..