2777
2789
عنوان

یزد

756 بازدید | 18 پست

سلام برای دکتر زنان بنظرتون برم درمانگاه امیر؟اخه خیلی گرون شده وزیت سونو.... شما چه دکتری میرین؟قیمت هم بگید

من پریود منظم نمیشم ۱ ساله نشدم تازه میخام درمان و شروع کنم.جلوگیری هم ندارم ولی حامله نمیشم

هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم
برو افلاطونیان یا کریم زاده یا فیروزآبادی

فیروز ابادی چندسال پیش رفت برای نازایی هست درسته؟خانم هم هست.شما از قیمت خبر دارین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میرم پیش کریم زاده درسته نوبت گیریش خیلی سخته ... ولی خود دکتر خیلی خوبه خوش اخلاقه تشخیصشم که ...

ببخشید میشه از قیمتاش هم بگی؟؟و چجوری وقت میگیری؟خانومه؟

ببخشید میشه از قیمتاش هم بگی؟؟و چجوری وقت میگیری؟خانومه؟

نه دکتر کریم زاده که آقا هستن ولی مامای کنارشون خانومه که سونو میکنه

رفتم بیمارستان مادر طبقه پایینش نوشته نوبت گیری که قبلش باید مشاوره بشین اگه مشکل دارینو حامله نمیشین بهتون نوبت میدن

والا دکتر بعضی وقتا اصلا پول نمیگیره ... برای خودمم تعجب اور بود من سه دفه پیششون سونو انجام دادم ولی فقط پول یه دفه رو گرفتن

من ده بار رفتم پیششون و فقط پول سه دفه ویزیت رو گرفتن .... کلا خیلی وقتا از همه نمیگیره نه ویزیت نه سونو ... خیلی خوبن ایشون خیلیییی

🌸
نه دکتر کریم زاده که آقا هستن ولی مامای کنارشون خانومه که سونو میکنه رفتم بیمارستان مادر طبقه پایین ...

داخل بیمارستان مطب دارن؟منشی ویزیت نمیکنه اول.اخه چجوری میشه پول ویزیت نگیرن؟چقدر خوبن.چنده ویزیتشون با سونو؟

نه دکتر کریم زاده که آقا هستن ولی مامای کنارشون خانومه که سونو میکنه رفتم بیمارستان مادر طبقه پایین ...

خانوم ترانه عقیلی نظرتون چیه؟

داخل بیمارستان مطب دارن؟منشی ویزیت نمیکنه اول.اخه چجوری میشه پول ویزیت نگیرن؟چقدر خوبن.چنده ویزیتشون ...

بله داخل بیمارستان مطب دارن

همون نوبت گیری و مشاوره قبلش که طبقه پایینه بیمارستانه کافیه دیگه اونا نوبت دادن میری بالا پرونده تشکیل میدی میشینی تا صدات بزنن

میگم که خیلی وقتا پول نمیگیرن هم ایشون هم دکتر افلاطونیان چون چند دفه رفتم دیدم که نمیگیرن

پول سونو واژینال ۷۰ هستش،ویزیت ۳۸

🌸
بله داخل بیمارستان مطب دارن همون نوبت گیری و مشاوره قبلش که طبقه پایینه بیمارستانه کافیه دیگه اونا ...

واژینال یعنی چی؟معاینه داخلی منظورته؟سنو مگه روی شکم نمیکشن دستگاه؟

واژینال یعنی چی؟معاینه داخلی منظورته؟سنو مگه روی شکم نمیکشن دستگاه؟

معاینه با سونو فرق داره 

سونو هم شکمی هست 

هم واژینال

تا حالا دکتر زنان سونو نشدی؟؟

یا تا حالا آزمایش پاپ اسمیر ندادی؟

🌸
معاینه با سونو فرق داره  سونو هم شکمی هست  هم واژینال تا حالا دکتر زنان سونو نشدی؟؟ یا ...

ن فقط یبار با ی دستگاه شبیه میله داخلی انجام دادم یبار رو شکمم ژل مانند کشیدن دستگاه گذاشتن.همین