2777
2789
عنوان

بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 76 پست

تو اینستا رو ببین از اب کره میگیرن

برو یه دوره کوتاه کارهای نمدی ببین 

یا دوره این دستگیره پیشبند ...اینا که برا عروسا میدوزن

گل سر هد بند دخترونه...شاید اولش درامد زیادی نداشته باشی

ولی خوب تبلیغ کن برو تو همه پیج ها تبلیغت و بزار  تا بتونی کم کم  مشتری جمع کنی

خسته ام , از مردمی که به بهشت ایمان دارندولی عجیب از مرگ می ترسند!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواستی دارو برات تجویز میکنم بابت تنبلي تخمداننت

چجوری اخه ،خیلی میترسم همش میگم خدایا چکار کنم این مریضی دیگه چی بود اخه بین این بی پولی چجوری ب درمانم برسم ارزومه برم زیر نظر ی دکتر خوب باشم ولی...

میشه ی صلوات برام بفرستی
مجبوری هرجور شده بری سرکار ایشالا که زودتر وضع تون بهتر بشه شغل شوهرت چیه نمیتونه بعد از کارش بره مس ...

ی شرکت میتونه بره ولی انقد ماشین داغونه که بیشتر خرج میزاره رو دستمون تا اینکه پولی ازش دراریم

میشه ی صلوات برام بفرستی
چشم دعاکردم براتون شمام برای من دعاکن بچه قبلیم سقط شد، این یکی هم آزمایشاش مشکوکه، هم جفتم خیلی پا ...

خدا خودش حفظش کنه برات اللهم صل علی محمد و ال محمد

میشه ی صلوات برام بفرستی
چشم دعاکردم براتون شمام برای من دعاکن بچه قبلیم سقط شد، این یکی هم آزمایشاش مشکوکه، هم جفتم خیلی پا ...

من میترسم بعده ها بخاطر اینکه الان نمیتونم بزم دکتر و درمان شم بچه دارم نتونم بشم😭

میشه ی صلوات برام بفرستی
من میترسم بعده ها بخاطر اینکه الان نمیتونم بزم دکتر و درمان شم بچه دارم نتونم بشم😭

توکل کن به خدا عزیزم، اصلا جلوگیری نکن، فشار و استرسم به خودت راه نده، دنبال درمونای گیاهی و طب اسلامی باش، هم هزینه ی دکتر و دوا درمونش خیلی کمتره، هم سالمتره، خدا خودش بزرگه مطمئنم بچه دار میشی.

فقط همیشه شکر گذار باش، شکر نعمت نعمتت افزون کند، کفر نعمت از کفت بیرون کند، من خودمم مشکلات زیادی دارم ولی باید سعی کنیم زیاد از مشکلاتمون حرف نزنیم و از نعمتایی که خدا بهمون داده صحبت کنیم، خدا شکرگذاریمونو ببینه(اگه واقعی و از ته قلب باشه) بهمون بیشتر میده، مطمئن باش

واسه بهم رسیدن عجله نکن بزار دستوبالش باز شه بعد اونموقه راحتو با ارامش زندگی مشترکتونو شروع کنید

خیلی خستم اخه😭

خدایا منو به عشقم برسون بچه ها دعام کنین😔😔😔💔💔💔💔