2821
2789
عنوان

چقدر تحمل کردید؟

189 بازدید | 21 پست

تا حالا شده برای چندین بار از طرف کسی که تمام زندگیتو براش گذاشتی تحقیر بشی، با حرف با رفتار حتی عمدا بفهمونه که خیانت کرده بهت و مرور کنی تک تک لحظاتی رو که می‌تونستی یه جور دیگه رفتار کنی و اجازه ندی نابودت کنه؟ می‌خوام اینور قضیه رو ببینم شما داشتید این شرایطو؟ ازش رد شدین؟ چطور کنار اومدید؟ تموم کردید؟ چطوری تونستید؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای چقد سخته حتی تصورشم عزیزم مگه شما این طور مشکلاتی که گفتین رو دارین الهی عزیزم 😔

نتونستم با حرف زدن درستش کنم، می‌خوام ببینم کسی هست تجربشو بگه، که تهش چی میشه

بله عزیزم شده شوهر اولم همینطور بود و‌پنج سال تحملش کردم و بعدش دیدم فقط دارم عمر خودمو تلف میکنم و ...

پنج سال، چقدر زیاد، چطوری تموم کنم؟ از اون شرایط رد شدیم مشکلم اینه مغزمو درگیر کرده کل گذشته فقط می‌دونم باید تمومش کنم ولی چه جوریشو نمیدونم

نتونستم با حرف زدن درستش کنم، می‌خوام ببینم کسی هست تجربشو بگه، که تهش چی میشه

ی رابطع برای ازدواج بود ک پنج سالم بود اون اقا رو میخاستم ولی از دور پنج ماه باهم بوذیم وهی خیانت پشت خیانت بار اخر داشت بهم پی ام میداد دوست دارم یهو همزمان با این پیام به دوست صمیمیم هی میگفت عشقی تو زندگیش نیستو وقتی واسه این چیزا نداره و درخواست رابطه کرد از دوستم اون روز پودر شدم ولی خداراشکر ک واقعا رفت اون ادم

چجوری تحمل میکنید این طور رفتارهارو اخه بابا بزنید طرف و شتک کنید زجرش بدین نابودش کنید  داغونش ...

میخواستم همون‌جوری انتقام بگیرم ولی نتونستم، همه کارامم تو این زمینه مسخرس، می‌خوام بکنم یعنی کاش میتونستم