2777
2789
عنوان

بهش چی بگم آخه؟؟

126 بازدید | 12 پست

یکی از دوستام هر وقت میخواد بره مهمونی یا مسافرت همش میاد از لباس های من میبره 

وضع مالیش تقریبا از من بهتره لباسم زیاد میگیره اما نمیدونم چشه جرات ندارم بگم فلان لباس تازه گرفتم تا تنم ببینه 

منم خیلی بدم میاد کسی از لباس هام استفاده کنه ،حتی برای چندثانیه شالم نمیدم مامانم بپوشه چه برسه لباس های دیگ 

نمیدونم چیکار کنم دیگه ازم نخواد 😣😣😣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو متاسفم نمیتونم بدم

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

واااا این دیگه چه مدلشه ؟ واقعا وقتی دوس نداری بازم بهش وسایل میدی ؟ به درک که ناراحت شه ،ادما باید حد خودشونو بدونن درضمن مقصر اصلی شمایی که جرئت نه گفتنو نداری حالا چه از روی تعارف چه خجالت چه هرچی ،هیچی قابل قبول نیست 

من یبار واسم پیش اومد و خود دوستم میدونست پر کمدم لباسه وقتی ازم لباس خواست گفتم شرمنده ندارم

من راحت میگم بدم میاد.دیگه نمیپوشم همچین لباسی رو

چند بار گفتم اما همش به شوخی میگیره 

حتی یکبار لباس مجلسیم برده بود تا یک ماه دستش بود بعدش خودمم میخواستم برم مهمونی مجبور شدم برم بگیرم. بهش گفتم دیگ نمیخوامش ،اون از خدا خواسته گفت مرسی😕

چند بار گفتم اما همش به شوخی میگیره  حتی یکبار لباس مجلسیم برده بود تا یک ماه دستش بود بعدش خو ...

من خونواده خودم ک میدونن بدم میاد.خونواده شوهرمم شوهرم قاطع بهشون گفت زنم از اینکار بدش میاد الکی نگین نمیذارم بدا🤣

واااا این دیگه چه مدلشه ؟ واقعا وقتی دوس نداری بازم بهش وسایل میدی ؟ به درک که ناراحت شه ،ادما باید ...

بخدا چند بار بهش گفتم خیلی بدم میاد ،اوایل ازم طلا و بقیه وسایل شخصیم میخواست که دید بدم میاد دیگه نخواست 

اما لباس هرچی میگم ،میگه من و تو نداریم بنداز لباسشویب تمیز میشه 😑

خودش میره از کمدم برمیداره ،دیگه نمیدونم چیکارش کنم

بخدا چند بار بهش گفتم خیلی بدم میاد ،اوایل ازم طلا و بقیه وسایل شخصیم میخواست که دید بدم میاد دیگه ن ...

در کمدتو قفل کن کلیدشم قورت بده ولی نزار کسی ازت سواستفاده کنه دختره پرو

من خونواده خودم ک میدونن بدم میاد.خونواده شوهرمم شوهرم قاطع بهشون گفت زنم از اینکار بدش میاد الکی نگ ...

بعضی چرا نمیفهمن لباس یک چیز شخصی نمیشه😣

من فامیل و خانوادم که اصلا ازم نمیخوان چون خدایش از این عادت ها هیچ کدوم نداریم