2777
2789
عنوان

تعییین جنسیت......

| مشاهده متن کامل بحث + 2452 بازدید | 35 پست
ان تی احتمال پسر داد،ولی تو سایت عکس ان تی رو فرستادم همه دوستان گفتن نی نیت دختره 

دقیقا این اتفاق برای منم افتاد ان تی گف پسر حتی احتمال نداد صددرصد گف پسره بعد ک عکس سونو رو گذاشتم سایت گفتن دختره شک نکن و فلان انومالی ک رفتم گف پسره

اخه از روعکس سونو کی میتونه تشخیص بده والا دکترش س ساعت نگا میکنه ب مانیتور حالا ی عکس ک واضحم نیس چیه دوستان میگن پسر یا دختره اوناییم ک درست دراومده شانسیه

برای کارمندشدنم صلوات میفرستی.الهی ب هرچی میخوای برسی..اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم
دقیقا این اتفاق برای منم افتاد ان تی گف پسر حتی احتمال نداد صددرصد گف پسره بعد ک عکس سونو رو گذاشتم ...

آره واقعااااا خیلیا با اطمینان کامل میگن بخدا من هیچکدوم از تستا پسر نبود یعنی همه همه دختر نشون میداد ولی سونو گفت پسر صددرصد،فقط میخام بقیه مثل من سرکار نرن با این تستا وحرفا

خدایاشکرت که منو لایق این لطفتت دونستی😍😍😍لطفا اگه دوست دارید برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستید 😊😊😊ممنون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من علائم ندارم فرم شکمم عینه دختره  ولی جدول چینی میلادیه گفت پسر ، جوش شیرینم سر دوتا بچ ...

سلام خانمی خوبین میگم الان هفته نه هستم این تست نمک صبح هست طبق این بنظرت دختره یا پسر؟؟جوش شیرین که شما فرمودی دختره.چینی هم گفتین دختره. این بنظرتون چیه 

خدایا هزار مرتبه شکرت   
سلام خانمی خوبین میگم الان هفته نه هستم این تست نمک صبح هست طبق این بنظرت دختره یا پسر؟؟جوش شیرین که ...

دوست عزیزم اینا همش سرکارین 

من خودم تست جوش شیرین و نمک انجام دادم هم جدول چینی همه گفتن دختره ولی دیروز سونو گفت پسره این تستارو باور نکن همشون الکیه 

خدایاشکرت که منو لایق این لطفتت دونستی😍😍😍لطفا اگه دوست دارید برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستید 😊😊😊ممنون 
دوست عزیزم اینا همش سرکارین  من خودم تست جوش شیرین و نمک انجام دادم هم جدول چینی همه گفتن دختر ...

شاید چون خودم میخوام این یکی دختر باشه اینعمه دارم ازمایش میکنم. ایشالله سالم باشه و هر چی خواست و ارادهخدا. میدونین دوتا پسر دارم این یکی سومیه و ناخواسته

خدایا هزار مرتبه شکرت   
دوست عزیزم اینا همش سرکارین  من خودم تست جوش شیرین و نمک انجام دادم هم جدول چینی همه گفتن دختر ...

سلام.دوست عزیز

میشه بگی یونو ان ای کجا رفتی که با ازمینان جتسیتو گفت و چند هفته بودی؟؟

من هنین دو روزه باید برم